el hana skanes
Gledala sem Gulet.at. iz Ljubljane. Saj ti hoteli 3, 4 zvezdice so večinoma enake kakovosti, razlikujejo se večinoma po aktivnostih, klubih, animacijah,…. Vse pa je seveda odvisno kaj želiš od dopusta. Mi imamo radi živ žav in veliko animacij, ta pa je bolj miren, saj nima oznake primeren za družine, zato sem ga tudi izločila. Za isto ceno dobimo Vime Lido, ki je family+, pa še en toboganček ima. Rezervirali bomo še ta vikend.
Ja tudi mi smo rezervirali preko gulet.at samo da je let iz lj.imamo termin od 21.6 do 5.7 dva tedna dva otroka.cena je še kar ugodna 1700 evrov.upam da se bodo rešili problemi v Tuniziji kar sem pa gledala preko yutube video je kar veliko posnetih animacij.pred leti smo bli v el mouradi selima so pa cene kar precej narasle..Res pa so tam bli full vredi animatorji.moramo pač iskat cenovno najceneje..lep pozdrav!
Doris
1700 z dvema otrokoma 14 dni je zelooo dobra cena. Res je še predsezonska cena, vendar kje lahko dobiš vse to za ta denar! Pa še garancijo na vreme! Mi gremo 12.7. za en teden z enim otrokom za 1270 €, kar se mi tudi ne zdi drago, ker je v višku sezone. Predlani smo bili v El M. Menzel na Djerbi, je bilo v redu, le vročina je bila neznosna, v bungalovih pa zelo slaba klima. Praktično se nismo ohladili nikjer, ne v sobi, ne v vodi, pa tudi ne pod tušem, ker je tudi na pipi tekla vroča voda. A bilo je vseeno veliko boljše kot da bi nas cel teden pral dež na Jadranu. Smo pa tudi mi ugotovili, da je Oaiss tours podražil. Če imaš otroke nad 12 let je sedaj ceneje preko Guleta in za ta cenovni rang tudi kar nekaj izbire.
Zaradi nemirov v Tuniziji me ni strah, do takrat se bo že poleglo. Ni pa za noben kraj na svetu garancije, da bo mirno, lahko se zgodi na Dunaju, v Londonu, Grčiji ali pri nas. Moramo pač otimistično gledati vnaprej, v kolikor pa bo kaj hujšega, bo pa tako bolje, da ostanemo doma, pa četudi nam ne vrnejo denarja.
Forum je zaprt za komentiranje.