Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eksplozija posode za olje

Eksplozija posode za olje

Tragična nesereča, sam mi res ni jasno, kako je možno, da posoda za olje eksplodira, ko menjaš olje na vozilu?

Od kdaj je olje pod pritiskom med menjavo?

Nič jasno.

tudi meni marsikaj ni jasno. ?

To so moderni mehaniki in ne spuščajo  olja spodaj iz karterja – po domače povedano.   Sedaj imajo sesalce in posesajo staro olje iz motorja ter nalijejo novo.

Očitno je bilo z napravo kaj narobe.

Verjetno so čep mal pogrel, če niso mogli odvit…

Pa saj vam piše jebo vas čuk tupe amebe. Eksplodirala je tlačna posoda za olje. Torej za vas tjsta reč s katero pumpa ven olje iz avtomobila. Meni še vedno brat menja olje po starem, dvigne avto in odvije čep.

Odgovor na objavo uporabnika
Cveto586, 16.09.2025 ob 12:31

Verjetno so čep mal pogrel, če niso mogli odvit…

Bi moral pa fejst  in dolgo gret. Še auspuhe varijo čisto blizu tanka, pa nobeden ne eksplodira.

Ne peljem k mehaniku, ki ne spusti olja spodaj ven. S tisto pumpo vsa svinjarija ostane spodaj na dnu.

r4ew2, 16.09.2025 ob 12:58

Ne peljem k mehaniku, ki ne spusti olja spodaj ven. S tisto pumpo vsa svinjarija ostane spodaj na dnu.

Res je ampak tako  se sedaj dela in računa 50 € na uro za nič dela, beri vklopit stikalo.

modrivrag, 16.09.2025 ob 12:50

Pa saj vam piše jebo vas čuk tupe amebe. Eksplodirala je tlačna posoda za olje. Torej za vas tjsta reč s katero pumpa ven olje iz avtomobila. Meni še vedno brat menja olje po starem, dvigne avto in odvije čep.

Haha, lej ga ko ne zna sam olja zamenjat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close