Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ekola…

Ekola…

ja včas pa niso tolk vlekl… hehehehehe

Zaradi tega bi pa zdaj radi hehehehhehehehehehehehehe

aha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

mam prav al ne špičonka

…spet glupo izpadu,kaj?
Pa meni je to usojeno!
🙁
Sp

Nič bat Sp. Meni se to ves čas dogaja hehehehehehehe

nimam občutka, da bi glupo izpadel :))))) jesh k prej jesh :))))))))) kis.. ocet :))))))

ojej :))))))))

Ja saj se res najdemo tukaj ta enaki,kajne?
Sam bejbe so pa vse pametne tuki,ni res?
😉
Sp

jabolčni, alkoholni, vinski…

yap, povej mi kej o tem hehehehehehehe

To se samo delajo Sp hehehhehehehehe

Če bodo to prebrale……si mrtev!
Hahaahahaha!
;-))))))
Sp

Sej se boš kaj zame potegnil, a ne?

No ja,seveda!na pogreb pripeljem prijatelje…..sam mi že pogoje postavljajo za udeležbo(eno full cisterno od Uniona daj zrihtat,pa ti še kej zapojejo).
😉
Sp

thanks pal. Imam občutek, da bi mi še zadnji dih vzel hehehe

Sebi…a ti mene en mal…no samo tko vprasam…poljubcek…greva lizat…pejva..malago…cokolado…tko paše…si za???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sp

Sem povej kam. MAAAAAALAAAAAGA njami. Kaj pa če te en velik……

Špičon moj…beri mejlček…in ker ti mene…še jaz tebe…en velik;))…ja greva na ledija…no lizat…je vse napisano…samo ne pozabi…da se…kdo bo koga…mal igrava;))!

uh.. erotika :))))))))

in to mrzla…v obliki ledija;))

Tolko pa že poznam Sončija,da vem,kdaj se gre za erotiko!
😉
Sp

a boš tih…ihhihi…a misliš ali veš…to je pitanje;))?!

ni mejlčka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close