Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ekola…

Ekola…

… poglej ga novo jutro….

Dobro jutro momci, dobro jutro punce, dobro jutro gmajnica, dobro jutro cel svet!

Naj bo današnji dan eden najlpeših v tem .. pomladju… in naj bo tak, da bomo še cel teden govorili… ta je pa bil, ja…. :)))

Zauh und kissek… na vaš frisek !!!!!

Jani

p.s. hehehehe drimči, sej lahk.. kisek a ne :)?

Jutro lepo dišeče in opojno …

lahko je kissek :)))) tisti kiss…traja dalj in ponavadi za seboj potegne še kej:)))
allora to je to !!!

kisska Jani !

hej drimči :)))) sem glih mislil novo temo odpret… pa napisat… a čem koga.. na … gobček 😉 kisskat :))))

dobro jutro! in… en miren spokojen lep sončen in ne soparen dan!

kissssssssssssek 🙂 … je dovolj dolg :)?

Jutro

En kup Zauhov in Kisssssskov

Na gobček kisskat :)))

Mmm…dovolj je bil dolg , jaz pa sem te tko al tko opozorila že prej , da dolgemu kissku sledi..tako da mi ne bi potem kam klizio :))))

kisssssssss

Dobro jutro vsem……

Jep definitivno se vam kiska…heheheh ali po domače kisa….to bo od vročine….
Jest grem pa danes v kekčevo a gre kdo z mano…..sevede službeno!
Aja juter tudi..tko da a ni kulll

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jutro Sebi !

Jani…cmoko na cmoko…ti privoščim…da ti bo ta dan…tak taprav…naj ti paše…zadane…in ubogala te bom…in si še sama naredila čudovit dan..tko!…Draga Gmajnica…lepo jutro želim tudi jaz…poljubček, objemček…da bo dan res taprav;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A lahko še z včerajšnjim strelivom operiram?
Mislim čjšpe,lizanje in to?
😉
Dobro megleno jutro!
Sp

hmmmmmm… in kaj sledi dolgemu kisseku?

Jani je tuki čist blond…. n’č kliznu, o to pa ne :))))

zauh seba :)))) dost štroma?

Hojla SonceK :)))) kje si zgubu strešico na c?

vračam lepe želje in ja, cmoko na cmoko tud :))

hehehehe čjšpo, kaj mene vpraša :)))))) Ma valda bomo nadaljevali, zdej k mamo tako lepo.. nickovano… čjšpo :))))))))))

jutro in lep dan!!!

A imata vidva že proizvodnjo octa odprto,al kaj?
Še mal olja dajta gor……jaz pa solato prispevam!
😉
Sp

Ja zgubu sem jo…ob prijavi na forumu,hihihi…upam, da se ve…da sem to jaz..pa naj bom z kapco ali brez…hihihi.Cmoko vračam …in te ubogam…da bo dan najlepših sanj…no nekako tako;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja..obožujem češpljevo marmeljad..mnjamsi…če je domača..pa še toliko raje…papam..njo,hihihi!

jutro Drimči

A kekec si hehehehehhe

Jutro Mačka

Mačkaa?
A ti pridem naproti?
😉
Sp

Jaz imam tudi rad “češpljevo” marmeljad hehehehehehehe

Jutro sunny

A nisi na morju

Jani saj vem , da zanalašč sprašuješ , sam da ti pokažem .
Bom ti :)))))))))))))
mislim ja , to kar sledi….

Preveč hehehehehe. Premal ga bo takrat ko bom v penzionu hehehehehe

Pa ti Jani. Kako si

sem šla prejle po kruh…pa je en penzioner rekel : ma boš odpla že al ne češplja :)))))))))))

Kakšni pokvarenjaki ti penzionerji

aha , kar še vedno nekaj bi :))))))))))) se kurli :)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close