Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ej žvauca – pomembna novica

Ej žvauca – pomembna novica

Moj paket z masažnim aparatom so po dvakratnem poizvedovanju s strani temu – ja včeraj le našli in bo danes dostavljen. Če bo aparat cel, ga ze popoldan sprobam. Vesel stari, veš?☝️?

res pomembno, da za te neke interne vajine odpiraš novo temo, jao. ti maš pa res poln lajf. Pa a ne vidiš, da žvauce ni?!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno906, 03.09.2025 ob 08:46

res pomembno, da za te neke interne vajine odpiraš novo temo, jao. ti maš pa res poln lajf. Pa a ne vidiš, da žvauce ni?!

Kaj da ne multinično zdolgočaseno. Viš, da si takoj bevsknilo.☝️?

Ufff. zdaj pa šibam, sem že mal v zamudi.

Ma te “masažni aparati” in drugi spolni pripomočki s Temuja, tvegano je, kitajska plastika emitira pline in mikrodelce, ni ga tja not za dajat.

Jaz jo pogrešam. Kje je pa?

Anonimno 8740, 03.09.2025 ob 10:49

Jaz jo pogrešam. Kje je pa?

Tu je Žvauca. Čutim v duši. da je.☝️

Dela stroj. Devet stopenj in devet programov. Zdaj probal ko sem prišel domov. Usb – c priključek za polnjenje. Mislim da bo za hrbtenico super in da je vreden tega denarja. Pri nas je ziher veliko dražji.

Imam na sumu, da mi je ena monklja hotela ukrast, veste?☝️ Ko pa kitajci niso dali miru, se je pa pošiljka čudežno našla pri gls. Pred tem mi je pa temu že dal 5 eur dobropisa za zamudo.☝️?

modrivrag, 03.09.2025 ob 15:38

Tu je Žvauca. Čutim v duši. da je.☝️

Dela stroj. Devet stopenj in devet programov. Zdaj probal ko sem prišel domov. Usb – c priključek za polnjenje. Mislim da bo za hrbtenico super in da je vreden tega denarja. Pri nas je ziher veliko dražji.

Imam na sumu, da mi je ena monklja hotela ukrast, veste?☝️ Ko pa kitajci niso dali miru, se je pa pošiljka čudežno našla pri gls. Pred tem mi je pa temu že dal 5 eur dobropisa za zamudo.☝️?

Čutiš v duši ???

8409 o kakšnih aparatih pa ti govoriš, eiga -si pa nabrit.

Hej, Frogi , imaš ti že šolske otroke al so še v vrtcu?

Anonimno 9025, 03.09.2025 ob 15:55

Hej, Frogi , imaš ti že šolske otroke al so še v vrtcu?

En ja en ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close