Ej fantje kmetauzrčki dejte mi sam
To mislis na balkanske ljubljancanke.
dolgolaskica, 13.12.2021 ob 18:26
Urška304, 13.12.2021 ob 14:54
Glami, 13.12.2021 ob 14:47
Ne meni niste seksi, večinoma se mi zdite afnaste plastične kure brez pameti. Za dve okol kepi in brzaka na hard pofukat, pol pa gnoj kidat nagnat.
Prasec kmečki
kok je vm dougcas
groza
prvo umetne zenske niso l od lepih to je neki logicnega
te kmetavzarji so pa pac jbg kr eni in grdo govorijo o finocah seksi suhih ker jih nikol ne bodo mel
? hudo povedano kolegica. tko kt je
Od tu je to sovraštvo do ns k smo sanje za take kmetauziče kt so. Sam sanjajo lohka u ns. A mel ns ne bodo nkol. nikol
Kk že pravjo? Svinja sanja o kukoruzu! In to so oni. svinje
Pa še prov je beseda svinje za njih kr so itaq kmetauzarčki ?
Urška628, 14.12.2021 ob 19:17
? hudo povedano kolegica. tko kt je
Od tu je to sovraštvo do ns k smo sanje za take kmetauziče kt so. Sam sanjajo lohka u ns. A mel ns ne bodo nkol. nikol
Kk že pravjo? Svinja sanja o kukoruzu! In to so oni. svinje
Pa še prov je beseda svinje za njih kr so itaq kmetauzarčki ?
You said it sister!
“Kokoruz” to the moon!
Urška323, 14.12.2021 ob 23:37
???
Tatrd avtohton Lajbahčan sem šel po družico na Dolenjsko.
Vam Ljubljančankam to kaj pove?
Hej , hej Ljubljančanke,
kok ste postane vse.
Vse pokozlane in tud še poscane…
Hej, hej Ljubljančanke…
Joj, sm si noht zlumila, s tako si pr bajt, pa na vikendu nam nč pomagu.
Pa če motocikel crkne, da ne piska, če jo potegnem čez karborator,in je mal šmerasta….
idesi, 15.12.2021 ob 22:23
Za nas kmetavzarčke so Ljubljančanke tako seksi da bi jih v kotu za okras imeli, jih gledali, občudovali in prah z njih brisali. Zakaj?
Zato kr si nas vsak kmetauzič želi pa čeprov tega ne prizna. A dobijo lahko ns samo najbolši fantje. Drugi pa so pol jezni in ns zato žaljo k ns reveži ne zmorjo met
Urška756, 16.12.2021 ob 00:19
Zato kr si nas vsak kmetauzič želi pa čeprov tega ne prizna. A dobijo lahko ns samo najbolši fantje. Drugi pa so pol jezni in ns zato žaljo k ns reveži ne zmorjo met
Užaliti se more človek zgolj sam. Takrat, ko dojame, da drugi vidijo mimo kulis, ki smo jim jih nadtavili. To je tako kot če nekdo posipa sol po nas. Dokler sem zdrav, nepoškodovan, malo zabentim, se otresem in grem dalje. Če pa sol uspe pasti na rano, takrat pa me zapeče… in temu rečemo, da nas je nekdo užalil. Ko se z besrdami dotakne rane, ki jo nosimo na duši. 😉
Sicer pa kmetavziči in provincialci poznamo življenski cikel. Vemo, da roža cveti, dehti, nakar pa po oploditvi začne počasi, a neustavljivo veneti. Tako da ni težko priznati, da nas omamijo prijetne vonjave dehtečih cvetov in prav tako dobro vemo, da do kruha pridemo zgolj preko znoja vloženega v sicer precej manj omamno dehteče žitno klasje.
😉
Forum je zaprt za komentiranje.