Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ej fantje kmetauzrčki dejte mi sam

Ej fantje kmetauzrčki dejte mi sam

Jst bi samo uprašala fnte kmetauzrčke a smo vm Lujubljanjčnke seks? al ne

Zmotla sm se. Ne sex. Če smo vm sexi!!!??? to

Kaj se zgodi ko umremo?

Odgovor na objavo uporabnika
povodni mož, 13.12.2021 ob 03:25

Kaj se zgodi ko umremo?

Pa dej ne to. Jst tega nič ne štekam, nism jst za te stvari. Filozoferi to kje drugje. Jst sm uprašala kar sm uprašala. Neki druzga

Jst to nč ne vrjamam. Tud takih filmov ne maram gledat

Ti maš težave na svojem podstrešju in tvoji gelirani nohti ti samo še bolj razmetavajo podstreho. In jih hočeš zdaj, ko te je nogiral en fejst kmečki fant, reševat na monu. Smo ti že zadnč napisal, da sem vam hihitamo za hrbtom, ker ste sam za položit pol pa bejž. Za kaj resnega  bežimo stran od vas. Še tega bi nam bilo treba, da bi si kakšno avšo privezali nase. To se lahk zaj… za ceu lajf.

Dejte no povedat kmetauziči

Ne meni niste seksi, večinoma se mi zdite afnaste plastične kure brez pameti. Za dve okol kepi in brzaka na hard pofukat, pol pa gnoj kidat nagnat.

Glami, 13.12.2021 ob 14:47

Ne meni niste seksi, večinoma se mi zdite afnaste plastične kure brez pameti. Za dve okol kepi in brzaka na hard pofukat, pol pa gnoj kidat nagnat.

Prasec kmečki

Oink

No sej vem da nism bla ravno slovnična, ampak vseno me zanima a se vm zdijo Lublancanke privlacne? A bi mel raj ljublancanko kot.. no sej veste kaj.

Urška734, 13.12.2021 ob 17:32

No sej vem da nism bla ravno slovnična, ampak vseno me zanima a se vm zdijo Lublancanke privlacne? A bi mel raj ljublancanko kot.. no sej veste kaj.

Čisto po pravici ti povem, da imam raje, če ima ženska vonj po prašičih kot po kuhančkih.

kmetauzrčk, 13.12.2021 ob 17:38

Čisto po pravici ti povem, da imam raje, če ima ženska vonj po prašičih kot po kuhančkih.

?.Prisrčno. Poljupčka zate ?

Ja ful nam stoji ko samo pomislimo na vas.

Sosed je celo brazdo zoral preden mu je uplahnil ko je samo pomislil na eno tako seksi lublančanko…

Urška569, 13.12.2021 ob 17:42

?.Prisrčno. Poljupčka zate ?

Saj nisem čisto resno mislil, Ampak ženska se umije potem, ko pride iz hleva in ne smrdi, tiste po bruhanju pa smrdijo še dva dni, pa če si vsako uro operejo zobe.

Urška304, 13.12.2021 ob 14:54

Prasec kmečki

Noben prasec ni. Naivnež je. Ti nebi znala pravilno držat vil v roki, še manj pa kurca.

kmetauzrčk, 13.12.2021 ob 17:46

Saj nisem čisto resno mislil, Ampak ženska se umije potem, ko pride iz hleva in ne smrdi, tiste po bruhanju pa smrdijo še dva dni, pa če si vsako uro operejo zobe.

Tud ti si prasc kmečki.

Vsi ste prasci. moški

Mislš že da ste uredu pol pa vidš da ste vsi isti potrebni prasci. Sam lažete se in to zato ker ste potrebni. sam to je

Pridi da te nadadim na mojo vilo

kok je vm dougcas

groza

prvo umetne zenske niso l od lepih to je neki logicnega

te kmetavzarji so pa pac jbg kr eni in grdo govorijo o finocah seksi suhih ker jih nikol ne bodo mel

kartofl, 13.12.2021 ob 18:15

Pridi da te nadadim na mojo vilo

No taki kmečki gnoji ste. To je to. Ste se pokazal zj kakšen ste. U živo ko bi me pa vidl bi bli pa ful prjazni. Pa neb nobenih vil umenjal nc od tega. Pa kok si ti lepa, pa fajn pa tko. A te lohk na kavo povabm pa tko. Pa js sm te kr rd začel met. Pa ti si ena najlepših punc pa tko. prasci lažnivi

Na fnte se prov čist nč ne spoznam. S ta črnga morja grem lohk do ta belga grada pa še naprej.

Urška123, 13.12.2021 ob 18:30

No taki kmečki gnoji ste. To je to. Ste se pokazal zj kakšen ste. U živo ko bi me pa vidl bi bli pa ful prjazni. Pa neb nobenih vil umenjal nc od tega. Pa kok si ti lepa, pa fajn pa tko. A te lohk na kavo povabm pa tko. Pa js sm te kr rd začel met. Pa ti si ena najlepših punc pa tko. prasci lažnivi

Tjab se pa vid de si s kmetof.

Psica samovšečna.

Ma lih danes sem bil v BTC City. Naj povem, da tisto spluh ni City… ampak čist navadni šoping center, kot bi rekli mi na kmetih. Pa sem si ogledal te znamenite ljubljančanke, ki so se ravno tam sprehajale. Nobena v visokih petah, vse v škornjih do kolen, ko naša soseda Mici, ko gre kidat v štalo. Tko, da so kar seksi no. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=s-LntmK2c4Y

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close