Ej fantje kmetauzrčki dejte mi sam
povodni mož, 13.12.2021 ob 03:25
Pa dej ne to. Jst tega nič ne štekam, nism jst za te stvari. Filozoferi to kje drugje. Jst sm uprašala kar sm uprašala. Neki druzga
Ti maš težave na svojem podstrešju in tvoji gelirani nohti ti samo še bolj razmetavajo podstreho. In jih hočeš zdaj, ko te je nogiral en fejst kmečki fant, reševat na monu. Smo ti že zadnč napisal, da sem vam hihitamo za hrbtom, ker ste sam za položit pol pa bejž. Za kaj resnega bežimo stran od vas. Še tega bi nam bilo treba, da bi si kakšno avšo privezali nase. To se lahk zaj… za ceu lajf.
kartofl, 13.12.2021 ob 18:15
Pridi da te nadadim na mojo vilo
No taki kmečki gnoji ste. To je to. Ste se pokazal zj kakšen ste. U živo ko bi me pa vidl bi bli pa ful prjazni. Pa neb nobenih vil umenjal nc od tega. Pa kok si ti lepa, pa fajn pa tko. A te lohk na kavo povabm pa tko. Pa js sm te kr rd začel met. Pa ti si ena najlepših punc pa tko. prasci lažnivi
Urška123, 13.12.2021 ob 18:30
No taki kmečki gnoji ste. To je to. Ste se pokazal zj kakšen ste. U živo ko bi me pa vidl bi bli pa ful prjazni. Pa neb nobenih vil umenjal nc od tega. Pa kok si ti lepa, pa fajn pa tko. A te lohk na kavo povabm pa tko. Pa js sm te kr rd začel met. Pa ti si ena najlepših punc pa tko. prasci lažnivi
Tjab se pa vid de si s kmetof.
Ma lih danes sem bil v BTC City. Naj povem, da tisto spluh ni City… ampak čist navadni šoping center, kot bi rekli mi na kmetih. Pa sem si ogledal te znamenite ljubljančanke, ki so se ravno tam sprehajale. Nobena v visokih petah, vse v škornjih do kolen, ko naša soseda Mici, ko gre kidat v štalo. Tko, da so kar seksi no. ?
.https://www.youtube.com/watch?v=s-LntmK2c4Y
Forum je zaprt za komentiranje.