Najdi forum

Eh, dost mam!

Dost mam te tipkovnice, ki mi šteka in to takrat, ko se mi najbolj mudi.
Ima kdo kakšen predlog, kako se tipkovnica učinkovito očisti (seveda na mokro, saj obrnit in strest ven smeti znam)?!
Jaz bi jo kar v pomivalni stroj zabrisala, sam ne vem, če ji bo to pasal?!

Tipkovnico lahko očistiš z sesalcem.

Lahko pa seveda tipke pobereš ven in jih daš v pomivalni stroj očistit, vsaj
jaz sem tako naredil.
Sicer so pa sedaj tipkovnice že od 2 tisočaka dalje.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Zanimivo, moja tipkovnica je stara nekaj več kot tri leta, nosi sledove jogurta, pudinga, nekega pomarančnega soka… A sem kaj spustila??… Ja, ne tone prahu, seveda, pa kakšen noht, ki mi je kdaj odletel med nerodnim ščipanjem, jabolčne peške, peške od paprik… Pa nič ne šteka.
Od česa je to odvisno??

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Odvisno, na katerem mestu so ti sledovi; če so pod tipkami onemoogčjo stik; če pa so nekje drugje na površini je pa to samonepotrebna umazanija.:)

mah, dons sm neki čudn; kr neki pišm..

lp

Hvala, bom poskusla.
Sicer pa meni se vse tipke vgreznejo, sam problem je, k ene tud not ostanejo (zlasti tista za brisanje…).

Bljek!!!!!!

Ja če pa ne gre vsega dol sčohat. Enkrat jo bom že oprala, dokler pa tipke funkcionirajo, me pa mal jogurta ne moti. Sej je jagodni, pa lepo diši… 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

S težavo sprejmem to razlago….pa res z veliko težavo…….

Ejga, jaz sem računalničar.

Imam alergijo na cvetni prah in zato ne maram rož.
Moja soba zgleda, ko da bi slon not prdnu.
Dvakrat na mesec posesam in dvakrat na leto pospravim – ko mami reče, da bo na obisk prišla.
Odkar sem se vselila, okna niso bila oprana niti za veliko noč.
Računalnik je tipi-topi, vse ostalo je prosto po prešernu.

Tko pač je. Sej se trudim skrbet za red, ampak nekako… nisem tak tip človeka.

A zdaj pa ti mene več ne maraš?? 🙁

Te pa OBOŽUJEM!!!!!!
Fak!kaka bejba!
😉

Ne kapiram… mogoče zarad jutrišnjega izpita? 🙁

Normalno!
To je izraz podpore….da te ne bo strah!
poročaj,kako bo šlo!

Mislila sem, da ne kapiram tvojega posta, ker sem vsa out zarad izpita.

hehe Poldek, tega pa tudi jaz ne kapiram, če ne pospravlja in ne umiva oken, potem te taka deklina zna blazno zraj**t, pri (še vedno dišečem) jagodnem jogurtu na tipkovnici pa se vse neha? :))

Ok, obrisala sem jagodni jogurt s tipkovnice (no, morala sem vzet špohtl pa sščohat dol, pa vseeno).
A me lahko zdej nehate vlačit po tipkah??

Rajš povej,če si nardila izpit!
Da bom imel uržoh it kej spit.
😉

rezultati bojo donsteden, občutek je pa dober. tam nekje 8 bi moralo bit. 🙂

.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close