Egoize brez primerjave
Anonimno 9678, 17.11.2021 ob 07:42
Največji egoisti so zdravniki, ki so z neupravičenimi covid dodatki porinili v bedo nekaj naslednjih generacij!
Ja. Za to pa itak nikoli ne bodo odgovarjali, ker ni karme. Nikoli nisem zaupala zdravnikom, ker se tam vse vrti samo in izključno okrog denarja.
Ravno te dni (najbolj precepljene) evropske države zopet uvajajo stroge ukrepe. Berite Gibraltar in Danska! Potrebujete linke? Izraela, ki so ga dajali za zgled, se sploh ne omenja več. Seveda ne, ker so bolnice polne cepljenih. Indija je še vedno živa!
Ne bo dosti poživitveni odmerek. Zahtevali bodo redno cepljenje na vsakih par mesecv. Veste kaj bo cepivo v testni fazi naredilo z vašim imunskim sistemom na dolgi rok? Vas ne briga a ne? Važno, da vam dajo mir in vi lahko greste na dopust na Tenerife. No, mogoče čez par let ne boste šli, ker boste imeli resne zdravstvene težave…morda pa boste že na britofu.
Kot da tega necepljeni nismo predvideli…
Necepljenost ni enako egoizmu porka madona, dajte si že enkrat vbit v betico. Med necepljenimi je ogromno krvodajalcev, donatorjev za otroke, organizatorjev dobrodelnih prireditev. Da, med njimi so tudi bionergetiki, ki so vas pozdravili, ko vas medicina ni mogla. Nahujskani ste s sovraštvom, ker ste to sami dopustili.
Nisemne cepljena, ne prebolela.
Ze skoraj 2 leti se cuvam in pazim, vestno nosim masko in drzim distanco, razkuzujem se kot kirurg pred operacijo, izogibam se cepljenim na polno in necepljenim, ki niso testirani, jem zdravo in zivim zdravo, skrbim za svoj imunski sistem in kondicijo….
Ne pravim, da ne morem zbolet za kovidom, ampak dejansko naredim vsaj 10x vec za to, da ne zbolim, kot nekdo, ki je cepljen!
Daj nehi utrujat in nabijat z anticepilstvom, egoizmom… Vsak se bo sam odločil ali se bo cepil z eksperimentalnim pripravkom ali pa kar z vsemi, ki so na voljo.
Pomembno je ali se oseba obnaša odgovorno in se drži ukrepov.
Na hitro pripravljeni eksperimentalni pripravki, ki se uporabljajo za cepljenje so pogojno uporabni. O posledicah se ne sme prevecu govoriti. Pravico do govora javnostim ima politično ustrezna “stroka”, ki tuli v en rog.
Delta352, 17.11.2021 ob 07:17
Anticepilstvo je visek egoizma in sebicnosti . Te osebke bi bilo treba popolnoma izlocit iz druzbe. Vsaj tako , kot so to storili v Avstriji. Upam, da ustavno sodisce to cimprej pravno uredi. Preden vse propade, ko bomo posledice cutili se deset let.
…zaslepljen svet…da pristajate na to, da vas v vsaki trgovini skenirajo kot da ste najmanj bomba na dveh nogah, ni sprejemljivo. Ne hodim dokazovat, da sem ok – mi je izpod časti, vi pa kar. Toliko samostpoštovanja iamm, da ne bom dopusščala, da ravnajo z nami kot sodrgo…
ahmm, 17.11.2021 ob 10:03
…zaslepljen svet…da pristajate na to, da vas v vsaki trgovini skenirajo kot da ste najmanj bomba na dveh nogah, ni sprejemljivo. Ne hodim dokazovat, da sem ok – mi je izpod časti, vi pa kar. Toliko samostpoštovanja iamm, da ne bom dopusščala, da ravnajo z nami kot sodrgo…
Cel svet je zaslepljen, samo ti in tebi podobni v Sloveniji in od Slovenije proti jugu in vzhodu ne? Daj no, resno?
Forum je zaprt za komentiranje.