Najdi forum

… sva bila na poročnem v hurgadi, v hotelu careebian resort. z agencijo palma. moram reči, da je bilo SUPER,

super hrana, splaniraš si dneve, kot ti paše. moram pa reči, da nikul več ne bi šla u luxorja, za kairo sva omagala, pa menda je vse v megli (od izpuhov), zanemarjeno itd…takoj pa bi se šla še enkrat potaplat, pa karnak tempelj…mislim, da bova šla še kdaj, ampak v isti hotel, ker je biu res super, tut za otroke je poskrbljeno. ubistvu je vse tako organiziran, da si lahko en tedn skp samo v hotelu, pa maš ful stvari za počet. hrana božanska, ma res, ni da ni:) priporočam!

Midva pa sva se pred 14 dnevi vrnila iz Hurgade. Nepozabno!!! Letovala sva prek agencije Destina, v povezavi z agencijo ETI. Hotel na nivoju, splača se vam vzet all inclusive, ker voda za nas ni pitna, tako da tam dobiš notri. Odsvetujejo samostojne izlete, prek agencije je pa zadeva spedenana v nulo. Če vas ne zanima samo ležanje na plaži, je zdaj najprimernejši čas ( podnevi okrog 20-23, morje 25 stopinj, ponoči je pa malo hladneje). Pri njih je sedaj do konca marca glavna sezona, ker je potem prevroče. Če vas zanima potapljanje ali snorklanje tudi to uredijo v agenciji, pa izlete v Luxor, Kairo, safari po puščavi, štirikolesniki po puščavi… Je pa res obvezno vzet to prek agencije, ker kolega sta šla prek enih domačinov, pa so jih na pol poti ustavili, njih s kombiji vrnili v hotel, vodiče pa nekam odpeljali. Če ste odprti za drugačen način življenja, sprejeti njihove navade (cenkanje jim je nacionalni šport), boste z njimi prijazni, a odločni, bodo taki tudi oni z vami. Midva sva se imela res enkratno-potapljala sva se celo z delfini:))).

Živijo,

Mene pa zanima kam v Sharm El Sheikh bi bilo bolje it? Zanimam se za Naama bay, ker se baje največ dogaja, naj bi bilo pa tam baje bolj vetrovno in še plaža je bolj tako-tako.
Tisti, ki ste tam že bili: kje točno se kaj dogaja – če je npr. hotel na obali in se dogaja bolj noter v centru, da moram it s taxijem, je potem isto, kot da sem v sosednih zalivih a ne?

Bi pa šla na medene tedne ampak ne bi samo ležala na plaži. Mnenja?

Poglej si forum “moj sharm” kjer imaš popolnoma vse opisano. Sem prepričana, da boš našla vse odgovore na tvoja vprašanja, če ne, pa še tu kakšno rečemo.

tudi mi2 sva bila pred leti v sharmu na poročnem potovanju, ful dobro, prinesla pa sva domov “živi” spominček, ki je bil letos star 5 let 🙂

aja, pa obvezni ogled piramid in muzeja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close