EGIPT
Lepo prosim za eno informacijo!
Rada bi šla v Egipt – Sharm el Sheikh, v hotel Laguna vista.
Zanima me, če je že kdo od vas bil v tem hotelu, kako izgleda, pač informacije.
Zanima pa me tudi kakšne so temperature februarja, marca.
Kaj mi predlagate?
Mogoče kakšen drug hotel, v katerm ste bili vi?
Hvala za odgovor!
Živjo,
jaz sem bila v hotelu Laguna Vista pred enim tednom. šli smo 17.1.05. Hotel odličen. Mi smo doplačali bungalov, ker si potem bolj v naravi. In večina, (tistih, ki so bili v hotelu) so rekli, da če bi šli še enkrat, da bi šli tudi v bungalov. Tako čistega hotela jaz še nisem videla. Ves teden niti enega lista z drevesa ni bilo na tleh. Postrežba odlična. Osebje več kot prijazno. Mi smo bili z majhnim otrokom in so v restavraciji kar tekmovali med seboj z ustrežljivostjo. Resnično super.
Kar pa se tiče okolice je pa tako: če greš počivat in se izležavat potem je super, v kolikor pa imaš rad aktivne počitnice potem to ni prava lokacija. V “vasi” je 5 resortov, ki delujejo in cca. 5 jih je v gradnji (kar ni nič moteče). Ob plaži je speljana cesta in za sprehod je v redu. Greš enkrat, mogoče dvakrat in potem nimaš nič novega.
Skratka mi smo bili zelo zadovoljni. Vse kar ni bilo preveč super je bilo vreme. Prve tri dni nas je kar malo zeblo. Ampak, če misliš iti marca pravijo, da je pa že zelo toplo. (Zadnje dva dni smo se tudi mi kopali v morju).
LP Lana
Lana najlepša hvala za odgovor!
Zanima me še to, če mogoče veš, midva bi rada vzela superior sobo, ki ima izhod v bazen – tako sem videla na internetu – pa se nama ful dopade. A je to tako tudi v resnici al samo na slikah?
Pa še to, kakšen je kaj animacijski program (v hotelu), a se kej dogaja al je bl dolgčas?
Upam, da te ne morim preveč in se ti še enkrat zahvaljujem.
LP,
Honey
Ja superior sobe so videti kar simpatične, vendar v januarju so povsem “neuporabne” saj so bazeni premrzli za kopanje. Meni osebno je bolj všeč bungalov, saj so povsem ob bazenu, če si v prvi vrsti (za letega pa se zmeniš ob prihodu). Res je direktni izhod v bazen ampak ležala pa sigurno ne boš na balkonu, saj so pokriti in ni prav veliko sonca na njih. Terase pri bungalovih pa so prostorne in primerne tudi za sončenje na domačem pragu.
Kar pa se tiče gostov, pa je zelo različno, ampak kakšnega hudega prestiža ni. Mi nismo imeli nobenih posebno finih in nobel oblek s seboj pa je bilo čisto OK. Nekateri se “zrihtajo” za vsak obrok, drugi pa bolj po domače.
Le še to; hrane je napretek, sladice so fenomenalne in tako raznovrstne, da se jih kar ne moreš najesti.
LP Lana
Forum je zaprt za komentiranje.