Najdi forum

Odločila sem se za potovanje v Egipt. Verjetno za kak teden v mesecu marcu.
Čim več informacij in izkušenj prosim…kako/kdaj/kam/obvezna oprema/…
Hvala!

ZA EN TEDEN SE NE SPLAČA ITI V EGIPT,PREMALO ČASA ZA NJEGOVE ZNAMENITOSTI,KULTURO…RAZEN,ČE IMAŠ TOLIKO ČASA IN DENARJA,DA BOŠ ŠLA ČEZ KAKŠNA DVA TEDNA SPET V EGIPT.

Hmmm… No ja, boljse en teden, kot pa nic, a ne :). S seboj je vsekakor priporocljivo vzeti kaksno steklenicko domacega snopsa – obvezno pozirek po jedi, lahko tudi pred, sicer so zelodcne tezave garantirane. Vode ne piti, ce ni flasirana, tudi s svezim sadjem in zelenjavo je potrebno biti previden. Ce gres sredi marca, ti vsekor priporocam (jaz sem bila sicer sredi februarja, a mislim, da vreme takrat ni pretirano drugacno), da vzames eno toplejso jakno (lahko kaksno bolj tanko bundo), pa na majice s kratkimi rokavi ne pozabit (cez dan zna biti kar toplo).
Kako do Egipta? Hehe, z letalom. Ne, res… Najboljse (vsekakor najbolj organizirano) je s kaksno agencijo (jaz sem bila preko Van Gogh iz Mb, pa moram reci, da bilo res super). Za sam Egipt je tezko reci, kam, morda ti bo kaj pomagalo, ce povem, kako je izgledala nasa pot: z letalom do Ammana (Jordanija), potem z avtobusom do Mrtvega morja, gore Nebo, naprej do Petre (nekaj neverjetnega, kar se mene tice), skozi Wadi Rum do Aquabe in potem z ladjo do Egipta, t.j. do Kaira. Tam so nas peljali do piramid in malo po mestu. Je bilo pa cudovito.
Upam, da sem bila kaj v pomoc 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close