Egipt
Zivjo!
V prejsnjem letu sem bil v Egiptu s popotnikom Tonklijem. Torej samo letalska karta. Ostalo smo si urejevali dol. Ce te zanima, poglej na http://www.tonkli.com, kjer bos dobila podrobnejše informacije o egiptu.
Ce te pa še kaj zanima ti pa drage volje odgovorim!
lp,
david
Ola! s kolegico sva bili v Egiptu oktobra, za en mesec. Bilo je noro- od Nila, do puščave, oaz, živega Kaira in Alexandrije, Rdečega morja,…kar precej se da videti poleg tistih tradicionalnih turističnih tur! Skratka, barantajte za vse kar boste hotele kupiti, si ogledati, za prevoze, hrano,…in ne odnehajte takoj! Vlak in lokalni busi so zelo zelo poceni, hrana na neturističnih mestih prav tako. Za eno nočitev sva s kolegico dajali (2-posteljna soba s skupnim tušem ponavadi) po 300sit, ful malo, a moraš barantati in se narediti mal “ubogega”. Pazite na tipe, ker na koncu vedno nekaj hočejo od tebe, $ ali … no, ne vedno, sam ne bodite naivne! 🙂 Če mi poveš kam vse greste, ti lahko priporočam kje spati ali pa dam mejle od parih oseb, ki sva jih spoznali in so res zanesljivi, prijazni in se v tistih mestih, oazah lahko obrnite nanje. Če te kaj konkretnega zanima vprašaj!
(bi šla kar z vami:)))))
LP, Natasa
Nataša, hvala lepa za pomoč.Nekaj takšnega bi si radi “privoščili” tudi mi. Vsega po malem, pa čim manj turističnega “sranja”…pardon. Če sem bila na začetku še malo nesigurna v samostojno varianto, me zdaj nič več ne prepriča. Drugače nimam veliko izkušenj s takimi potovanji, ampak Q, enkrat je treba začet! Če bom rabila še kako informacijo se z veseljem obrnem nate.
Lahko greš pa zraven, če je preveč časa- beri- denarja. 🙂 Pa mej se lepo.
Jana
Forum je zaprt za komentiranje.