Najdi forum

Egipt z GTC-jem

Konec septembra mislim iti z GTC-jem v Egipt na križarjenje ,pa me zanima če ima kdo že kakšne izkušnje z to agencijo ?

Sam sicer nisem potoval z njimi,poznam pa lastnika, ki je Egičan, ki živi v Sloveniji in po pogovoru z njim sem dobil občutek, da se posla loteva zelo resno in profesionalno, tako, da je po mojem mnenju vsaka bojazen odveč.
Ima veliko izkušenj v turizmu, tako, da boš verjetno imela prijeten dopust!

LP …………….in javi, kako je bilo! D2

Najlepša hvala za odgovor . Tudi v agenciji so mi povedali da je lastnik Egipčan ,v reviji VIP sem pregledala pritožbe strank ,GTC jih je imel zelo malo tako da upam da bo vse OK .

Velja ,ko pridem nazaj , se javim .

LP

Z mamo in sestro smo bile z njimi v Egiptu lani aprila. Lastnika sta dva. V Ljubljani je eno predstavništvo lastnica Slovenka, v Egiptu pa drugo in tam ga vodi domačin, ki zelo dobro obvlada angleško in tudi sicer je vodenje na visoki ravni. Vedno je bil z nami en slovenski vodič in domačin. Mi smo začeli v Kairu (nacionalni muzej,mošeje,glavna tržnica,dolina kraljev, vasica izdelovalcev vaz iz alabastra,Hačepsutin tempelj itd..) in mimo Sueškega prekopa končali v Hurgadi (koralni otoki,plavanje med tropskimi ribami,jahanje kamel,obisk Beduinske vasi z motorji,izlet v Luxur). Če te še kaj zanima, ti rada odgovorim. Imam tudi kar nekaj gradiva na temo Egipt.LP ursa

Če želiš dobro vodenje in dobre hotele oz ladjo se obrni na agencijo Vard iz Celja.
Veliko zadovoljnih potnikov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close