Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt…….ustekleničena voda v hotelih

Egipt…….ustekleničena voda v hotelih

Pozdravljeni…… vse ki ste že letovali v Egiptu prosim za nasvet.Na forumih so pri nekaterih hotelih negativne izkušnje z ustekleničeno vodo,dobiš jo samo pri prihodu ,potem pa jo moraš plačati…a je to res…recimo v Turčiji si jo dobil kjer si hotel in si jo potem odnesel v sobo ali pač kamor si želel ..to bi res rad izvedel….to sem zasledil konkretno pri AMWAY BLUE BEACH hotelu in če je kdo že bil v njem mi naj pove kako je s tem….LP FISH

v hotelih imaš balone z vodo in si prazno plastenko napolniš z vodo iz balona in odneseš v sobo

mi smo bili lani v tia heihts makaby bay in smo jo občasno dobivali tudi v hladilnik v sobo, ker jo je bilo premalo smo jo še napolnili v balonih

V serenity makadi height sva dobila vsak dan 3 plastenke ustekleničene vode.

LP

----- [b]Potuj poceni z letalom:[/b] [url=http://poceniletalskekarte.si]poceni letalske karte[/url] na [url=http://bit.ly/10HJOpn]Poceniletalskekarte.si[/url]

Hvala obema…to da je voda v balonih sem zasledil na forumih,toda nekateri so imeli potem težave ker naj bi jo menda polnili iz vodovoda,tako da moraš potem plačati če jo hočeš imeti v steklenici.
LP FISH

V sharmu smo vsak dan v kopalnico dobil 1,5 litra vode za umivanje zob, v hladilniku je pa itak na voljo.
Pri nas ni bilo vode v balonih, ampak samo usteklenicena nestle voda.
Hotel Ghazala gardens.

Hurgada – Makadi palace, ustekleničena voda na voljo na vsakem koraku, v celotnem hotelskem kompleksu, v steklenicah po 0,5 ali 1,5 litra.

Ne delaj si skrbi zaradi vode. Iz lastnih izkušenj zagotavljam, če imaš all. incl. je voda v hotelu neomejena. V balonih pa se mi tako zdi bolj smiselno z ekološkega vidika in glede kvalitete ni treba imet pomislekov. Folk zboli zaradi česa drugega ne pa zaradi vode. Pa še narobe si razlagajo določene usluge v hotelu, potem pa delajo paniko na forumih Je pa seveda treba malo pogledat kje se izdaja voda – eni hoteli imajo velike hladilnike na vsakem koraku in si vzameš, drugi vodo izdajejo pri kakšnih okencih, najvekrat pa vodo dajejo kar sobarji. V amwaj še nisem bila, a princip je podoben kot povsod drugje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close