Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt – Sharm El Sheikh ali Marsa Alam

Egipt – Sharm El Sheikh ali Marsa Alam

Lep pozdrav vsem,

Letos se že tretjič vračam v Egipt. Prosila bi vas za “pomoč, mnenje, namig” in sicer, kateri hote mi priporočate v Sharmu, da ima lep koralni greben v sklopu hotela, ubistvu mi ni nič drugega pomembnejšega kot to. Pred petimi leti sem bila 14 dni v Sharmu in sicer v hotelu Noria Resort, žal ta hotel ni imel koralnega grebena in smo hodili na druge plaže in izlete. Želja, da se vrnem v Sharm je bila že prejšnje leto a sem imela z rezervacijo dopusta malo smole, saj sem bila prepozna z rezervacijo in v času dopusta ni bilo prostega mesta na avionu, tako da sem se (“prisilno”) odpravila v Hurgado v hotel Citadel Azur. Moj pogoj je bil seveda koralni greben, naj povem da me je hotel pozitivno presenetil -lepa in urejena plaža, prijazno osebje, odlična in raznolika hrana, velik kompleks hotela, v katerem najdete vse od trgovin, različnih restavracij, slastičarn, diskoteke..itd..a vendar želja po Sharmu še vedno ostaja. Letos bom zaradi lanskoletne izkušnje šla na first minute varianto, zato bi vas prosila za kakšno izkušnjo, predlog kam v Sharm? Kolegica mi je predlagala naj si pogledam tudi ponudbe za Marsa Alam, sama je bila v hotelu Brayka Bay…imate kakšne izkušnje?

Hvala za pomoč in lep pozdrav,

Reef oasis beach!

Pozdravljena,

vsekakor v Sharmu priporočam hotel s čudovitim koralnim grebenom: The grand hotel Sharm el sheikh. Preverjeno, sem bila v hotelu 2x po 15 dni. Poznam tudi Norio Resort v Naama bayu (bivala v Norii 2010).

Lp!

Najlepša hvala za oba namiga, sem se odločila in vplačala kar za hotel Iberotel Club Fanara & Residence.

Lep pozdrav,

zdravo! bila sem v fanari in to je zaenkart edini hotel, v katerega se želim še enkrat vrniti- ima super koralni greben, lepo sprehajalno pot do mesta, dobro hrano, odlično lokacijo, prijazno osebje,..najboljši koktajli!! uživaj!! lp

Pozdravljena tassi21,

Naljepša hvala za informacijo, moja edina želja je bila da ima hotel lep koralni greben, tako da sem vesela za vsako tako pozitivno informacijo glede tega..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close