Egipt- najcenejša letalska karta?
Zivjo!
Mi smo jo dobili preko agencije Soncek od TUI travel za 53000Sit s takso vred iz Salzburga do Sharma, leteli pa smo z Lauda air. Sli smo med prvomajskimi prazniki za 12 dni in smo meli ful tezav s kartami, ker je bilo ze vse zaseden, potem smo pa slucajno naleteli na Soncka in so nam zrihtal ul pocen. Pa se splacalo se je, da smo sli preko TUI, ker so mi tja grede zgubili ruzak in ga brez pomoci TUIjeve pomoci sigurno ne bi dobila nazaj, ker unim arabcem na letaliscu v Sharmu prav dol visi…
Ce te zanima, kar pisi email na miha.gyuraki@occasio.si to je agent pri Soncku in mu sporoci termin. Poslal ti bo najugodnejso ponudbo, potem pa se bos ze sam odlocil…
LP, Petra
Glede na to kar poznam, bo TAO (www.tao-tt.si) verjetno letel v Egipt v tej sezoni…
poznajo državo… in so pravi arabci po duši… 🙂 tko da sem prepričan, da bojo kaj zbarantali (vsaj za čuka ti bojo spustli najnižjo ceno, ki jo dobiš na tržišču) – pač vejo kako se potniki na arabskih destinacijah vedejo 🙂
Egipt: Kairo/Sharm/Hurgada
Jordanija: Aqaba
so destinacije kamor letijo.zelva napisal:
> Živjo!
>
> Konec oktobra za cca 3 tedne odhajam v Egipt in iščem čim bolj
> poceni letalsko karto. Zaenkrat mi jo je uspelo najti za 64.000
> sit + takse… Mogoce kdo ve še za kakšno cenejšo varianto?
> Na žalost imam fiksne datume odhoda in prihoda (22.10.2005-
> 13.11.2005).
>
> Hvala in lp
Jaz sem dal za karto iz Avstrije (bila je ista cena ali letim iz Salzburga ali pa iz Dunaja) v Hurhado in nazaj s taxami 149 eurov.
Bila je spica sezone v juliju.
Probaj pod http://www.reise-preise.de pa tam klikni last minute.
l.p.
k.james
Forum je zaprt za komentiranje.