Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt, Hurgada, Makadi Bay, Hotel Sunrise Royal Makadi*****

Egipt, Hurgada, Makadi Bay, Hotel Sunrise Royal Makadi*****

Je že bil kdo v tem hotelu? Letos je menda tam Palmin klub. Najbolj me zanima plaža, obala. Upam, da ni treba 300 metrov dolgo, da lahko zaplavaš. In valovi? Saj naj bi v Hurgadi vedno pihalo. Hvala za vsako info.

mi ne se pa tudi letos odločamo za tam. Kdaj greste vi?

No mi smo se odločili. V ponedeljek grem potrdit rezervacijo za ta hotel. Odhod imamo 16.07.2011 na gremo preko Palme.Gremo za 14 dni.Sem se pozanimala kako je v tem hotelu in je menda zelo uredu.

Ja, kot omenjeno že v nekem drugem blogu – Kotaktiraj Nino – agencija EJA – ona vam bo priskrbela vse ponudbe in podala željene informacije.

Mi smo bli zelo zadovoljni, in marsikateri nasvet nam je polepšal dopust, skratka cartanje…

lejan ali lahko malo opišeš kako je v tem hotelu, zanima me tudi ali imajo dostop do interneta preko wajerja

v Egipt se ne hodi v vročih mesecih, primernejši je maj, september, oktober…
pripravite se na pasjo vročino in prebavne motnje.

kdor želi kaj več od rdečega morja pa priporočam sharem el shaik, je lepši koralni greben, hurgada ga nima oz. je treba it z ladjico, sharem pa ima plaže čisto na koralnem grebenu in plavajoče pomole cca 10- 15 m, ko se spustiš v vodo pravljica, hurgada pa je samo hotelsko naselje…

Šele danes videla. 🙂
Kocka je padla ravno danes, gremo s Palmo 3 septembra. 🙂

Kolikor je meni znano, proti doplačilu.

kdor želi kaj več od rdečega morja pa priporočam sharem el shaik, je lepši koralni greben, hurgada ga nima oz. je treba it z ladjico, sharem pa ima plaže čisto na koralnem grebenu in plavajoče pomole cca 10- 15 m, ko se spustiš v vodo pravljica, hurgada pa je samo hotelsko naselje…[/quote]

To pa ne bo ravno držalo. Morda res ni tako veličasten kot v sharmu, vendar ima celo ta hotel koralni greben. Za lepšega pač greš še z ladjico. 🙂

kdor želi kaj več od rdečega morja pa priporočam sharem el shaik, je lepši koralni greben, hurgada ga nima oz. je treba it z ladjico, sharem pa ima plaže čisto na koralnem grebenu in plavajoče pomole cca 10- 15 m, ko se spustiš v vodo pravljica, hurgada pa je samo hotelsko naselje…[/quote]

To pa ne bo ravno držalo. Morda res ni tako veličasten kot v sharmu, vendar ima celo ta hotel koralni greben. Za lepšega pač greš še z ladjico. :)[/quote]

pomladna1- koralni greben je al pa ga ni, kaj misliš pod:lepši, slabši????????

To pa ne bo ravno držalo. Morda res ni tako veličasten kot v sharmu, vendar ima celo ta hotel koralni greben. Za lepšega pač greš še z ladjico. :)[/quote]

pomladna1- koralni greben je al pa ga ni, kaj misliš pod:lepši, slabši????????[/quote]

Nič ne mislim, niti ne vem, toda vsi pravijo (sklepam, da tisti, ki so bili samo v Šarmu?), da Hurghada nima koralnega grebena, vključno s tabo, pa meni v katalogu piše, da ga ima ravno moj izbrani hotel. Pol plaže koralni greben, polovica pa normalni sestop v morje. Bom videla, vsaj upam, da se bo do septembra tam dol situacija uredila.

Kaj mislite, ali bom letos počitnikovali v Egiptu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close