Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Eggo

Eggo

Ojla. Uporablja kdo Eggo sonično napravo ali njihove produkte? Kako se vam obnesejo? Razmišljam o nakupu. Imam suho kožo s porami in nekaj ogrci. Hvala!

Škoda keša. To se skos neki zmišljujejo samo, da bi pokasirali.

Ma to je super naroč

Na žalost imam samo slabe izkušnje z njimi.

Naročila sem masko Illumi pro. Najprej sem 3 tedne čakala na svoje naročilo. Ko je končno prispelo sem ugotovila da polnilec ne deluje. Rekli so mi, da ga bodo takoj poslali a na koncu nisem prejela ničesar.

Hvala bogu, da je ustrezal moj kabel za telefon, tako da mi je uspelo začeti uporabljati masko…. čez en mesec so prenehale delovati 4 lučke ?

imela sem dovolj in jim masko poslala nazaj ZAČETEK MARCA. Končno so mi aprila sporočili da so jo prejeli in da bodo vrnili denar.

Danes je 13. maj in še vedno nisem prejela nič.

Res velik nateg in same slabe izkušnje, česar ne pričakuješ, ko kupiš nekaj, kar stane 150 eur. Sramota!!!!

Eggo sonična naprava je super. Koža je po uporabi čisto mehka in gladka.

Uporabljam 3x tedensko. Zelo dolgo zdrži brez polnjenja. Priporočam.

Eggo jajčka je super stvarca … ko mi je prva nehala delovati, sem dobila drugo… uporabljam jo skoraj vsak dan in koža je res super mehka… v primeru kakšnega mozoljčka ali akne, se mi zdi, da jajčka pomaga…  sedaj razmišljam o nakupu ILUMI PRO… malo me skrbi zaščita oči, ker sem močno slabovidna… a ima kdo izkušne s to masko? Ali ko daš masko gor vidiš svetlobo, ali pa ne? Hvala za info

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close