Edina rešitev za uničenje covida
Jastog, 27.07.2021 ob 23:59
Po mojem mnenju nam lažejo da je zemlja okrogla,v resnici je ravna plošča in koronavirus ne obstaja.V cepivu je sigurno vgrajen čip,tako da bomo vsi postali zombiji.
Jastog, marsikdo je že postal zombi, saj samo še o tem virusu naklada (bodisi v eno bodisi drugo stran).
srbska epidemiologinja članica kriznega štaba je včeraj v globusu dejala da mnogo več ljudi umre za infarktom ali rakom , jaz pravim še za čim drugim, kot za kovidom, zato mnogi smatrajo ta kovid za natego , večina slovencev je prišla k pameti, gre za uničevanje zdr sistema in opravičevanje dolgih čakalnih vrst, zdravstvo je bilo uničeno že mnogo pred kovidom sedaj se to stopnjuje do greznice. kdaj boste bige prišle k pameti, tisti ki še niste. gre za igro z točno določenim namenom na svetovni ravni. tako je moje osebno prepričanje podkrepljeno z milijoni dokazov.
kovid natega, 28.07.2021 ob 13:32
srbska epidemiologinja članica kriznega štaba je včeraj v globusu dejala da mnogo več ljudi umre za infarktom ali rakom , jaz pravim še za čim drugim, kot za kovidom, zato mnogi smatrajo ta kovid za natego , večina slovencev je prišla k pameti, gre za uničevanje zdr sistema in opravičevanje dolgih čakalnih vrst, zdravstvo je bilo uničeno že mnogo pred kovidom sedaj se to stopnjuje do greznice. kdaj boste bige prišle k pameti, tisti ki še niste. gre za igro z točno določenim namenom na svetovni ravni. tako je moje osebno prepričanje podkrepljeno z milijoni dokazov.
To je zato tako, ker se sploh ne gre za korona virus, ampak se gre za ideologijo. Saj se 99% ni cepilo zaradi virusa, ampak zaradi ideologije. Ta ideologija je ljudem vcepila, da so vredni več, če se cepijo.
Pripadniki te koronske fašistične ideologije so s svojim žrtvovanjem postali “odgovorni”, postali so del elite. Žrtvovali so se za skupno dobro. In si zato zaslužijo le dobro in več kot nasprotniki.
Prezir do necepljenih je zato vsak dan večji. Necepljeni ogrožajo obstoj ideologije. Ogrožajo njihov občutek večvrednosti. Razočarani so, če morajo sedeti v kafiču in so terase rezervirane za necepljene. To je nedopustno. Saj so jim politični psihoti obljubili, da bodo vredni več in tega “ponižanja” ne bodo zlepa sprejeli. Zato še bolj sovražijo necepljene in tako še bolj pomagajo političnih psihopatom, da stopnjuje nasilje in pritiske.
Začaran krog norosti in idiotizma.
Forum je zaprt za komentiranje.