Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style edina prava nega las

edina prava nega las

Poskusila sem že vse mogoče preparate za lase in edini, ki zares pomagajo poškodovanim lasem so JOICO in sicer njihova K-PAK kolekcija.
V enem mesecu so se mi po uporabi k-pak šampona in rekontruktorja zareeeees izboljšal lasje!!!!

Kar se pa silikona tiče… KEUNEjeva ampule so zakon.

P.S. Loreal niti približno ni vreden svjega denarja.

Kje pa lah kupiš to

JOICO preparate prodajajo pri Stevotu v Lj. KEUNEjeve ampule pa mislim da v trgovini (Mercator), Mullerju…

Joico lahko kupiš v ene parih frizerskih salonih:

Joico center v hali D, BTC Ljubljana (čez cesto od Emporiuma)
Joico center v industrijski coni Trzin (steklena piramida)
frizerski salon Stevo

Res ful pomaga, ker je Joico edini, ki je sintetiziral lasno beljakovino, ki resnično obnavlja lase. Je pa mal dražja kot navadna lasna kozmetika v trgovini; šampon k-pak (200 ml) je cca. 1.800 sit, rekonstruktor k-pak (150ml) pa 3.500 sit; fajn je če se lahko zmeniš, da dobiš kar en liter, ker se ful bolj splača (rekonstruktor je 1 liter 11.000 sit). Jaz ga kupujem pri Matjažu v Trzinu.

Keune pa dobiš v raznih drogerijah, npr. Muller.

“sintetiziral lasno beljakovino” …malo preveč učeno zveni, da bi ne posumila na reklamo. Ampak kaj čmo…

Keti iskala sem Keune ampule v DMu, pa jih nisem našla, kje jih ti kupiš?

Ne ni reklama, res ne… to je samo citat od mojega frizerja. Pa tud na flaški piše, da je noter res keratin…

Kje se kupijo KEUNEjeve ampule? Ali je ta silikon samo v obliki ampul, jaz sem ga videla le v eni taki flaški.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close