Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice edin kraj ki me je v SLO razočaral je

edin kraj ki me je v SLO razočaral je

Ja Gunnar, tis pa čist ta prau uhrn Gurenc!

Ne bot no tok prstjen!

Imajo na Obali prvo triado, morda pa kje celo devetletko?

No, le povej s čigavim denarjem so te koče narejene? Ali sploh veš kaj pisariš? Koče so narejene z denarjem planinskih društev torej njihovih članov. In vzdržujejo jih društva iz prispevkov svojih članov. Lansko leto je bilo od 60 dni sezone le 3 dni sonca. V visokogorju so bile koče prazne- boš ti pokrila izgubo.

V hribih se je od nekdaj lahko jedlo svojo hrano, tudi v koči. Zgleda, da pa zdaj ni več tako – najbrž zato, da lahko mastno služijo. Saj razumem, da so cene višje kot v dolini, ampak tako zasoljene za tako nizko kvaliteto, kot sem jo sama ali znanci zasledila v visokogorju v zadnjih letih, so pa oderuške….

In ne razumem vseh teh komentarjev, kako nemogoče, da so se obnašali… Kaj so pa naredili? Sedeli za mizo in jedli svoje sendviče, oskrbnik jih je pa nahrulil… Pa ne rečem, da bi jih vljudno prosil, če grejo, ker ljudje čakajo na mizo, da bodo naročili, tako mu pa niso prav nič biznisa manjšali…

folk ma ze poln k. zastonjkarjev ker od njih ni nc, so lahko doma. najbolj nekam mi gredo pa taki k povsod vse s sabo navlecejo, nek mogoce spijejo en kofe al pa deci juica deci vode pa trobjo kolk s temu turizem gor drzijo, zasedajo pa prostor nezastonjkarjem.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ejga, ljudje, pa saj ni več socializma, ko je bilo vse vaše.
Koče morajo spoštovati vse predpise kot ta zadnja gostilna. V gostilni vam gotovo ne pade niti na kraj pameti,da prinesete svojo hrano in jo tam jeste. Pa gostilne bistveno bolj mastno zaslužijo kot koče.
Pa kaj vam je slovenceljke? Pojedli boste pač v naravi, saj ste zato tja prišli.
A koča bi vam morala biti na razpolago, stranišče in papir tudi, a plačali bodo pa…. člani društva, ki to kočo vzdržujejo in po tvoje mastno služijo. Transport, elektrika, vzdržavanje koče, plačilo osebja, plačilo vseh davkov in taks, vsako zimo kaj podre sneg ali žled, vsako pomlad mora kdo obnoviti tudi markacije, pa poti pa …Ampak to je po vaše vse zastonj, ker vi nič ne plačate.
In če nekateri nimate niti za čaj, pač ne sedajte pred kočo, ampak na travo, pa tam jejte in pijte kar imate s seboj.
Kakšne oderuške cene pa so v visokogorju- čaj je 1,30 ( primerljivo tudi z ta zadnjim bifejem v dolini) enolončnica brez 4,5 ( primerljivo z zanikrnim obratom v dolini),…. da o spanju ne govorimo.
In ti si upaš tukaj neresnice trosit o visokih cenah. A veš, da je treba celo vodo pripeljat, ker nimajo koče v visokogorju vodovoda. Veš?
In še za konec – le kje si pa tako oderuško jedla pa pila? In očitno še nikoli nisi bila v tujih gorah, kjer niti pod razno ne moreš v kočo s svojo hrano.
Pogrinjek ruls za takele – 4 evre za 4 ljudi- pa boste lahko jedli in pili!

kar sem bil po slovenskih kočah, nikjer niso imeli oderuških cen. vsaj za hrano in pivo ne. drugo pa je, ko se začneš s šnopcom nalvat, pol pa lahko rata mal dražje. ampak šnopc je pa komot sabo prnset pa noben ne bo nč reku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close