Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ecuador – quieres viajar conmigo?

Ecuador – quieres viajar conmigo?

Zivjo!

Iscem sopotnico/sopotnika za potepanje po Ekvadorju in sicer od sredine julija do sredine avgusta. Pridruzi se mi pri spoznavanju cudovite narave in temperamentnih, prijaznih ljudi!

cao, Borut

moj tel: 031-349-109

Škoda ker greš ravno v tem času, drugače bi šel rade volje zraven. V Ekvadorju sem bil že pred štirimi leti. Res da samo za slabe tri tedne ampak je bilo super. Je pa ostalo še veliko stvari, ki jih nisem videl.

Na zalost nisem vec student in imam fiksen datum kolektivnega dopusta, tako da … je kar je. Mogoce pa poznas koga, ki bi sel v tem casu, pa me lahko priporocis? Hvala vnaprej.

cao, Borut

Zdravo Borut?
Sicer je ze kar nekaj Save preteklo od kar si napisal tvoj oglas…ampak vseeno me nekaj zanima:
-mislis iti tocno za 1 mesec-torej za caa. 20 delovnih dni?
-zakaj ravno v Ekvador

…sorry res me zanima, nimam pojma o latinski Ameriki, nisem je imela v nacrtih, pa bi jo vseeno enkrat rada uvrstila na moj “seznam”

najlepsa hvala za odgovor
f

Zivjo!

Zdaj sem si izboril se en teden vec dopusta, tako da ga imam 5 tednov (=25 delovnih dni). Seveda bi ga rad izkoristil tako, da bi prvi dan sel in zadnji dan nazaj prisel, ampak odvisno je od letalskih kart (s katerimi se komplicira – vse je ze zasedeno, sem na cakalnih listah, ampak nisem se obupal). Moj priblizni plan je 3 tedne Ekvadorja in potem se dva tedna sev. del Peruja (v juznem sem ze bil). Lat. Amerika je moja velika ljubezen – zato bi sel se v Ekvador. Tezko pa recem, zakaj ravno Ekvador – mogoce zaradi ljudi, zaradi narave, zaradi Inkov. Pa malo me ze domotozje daje, ker je ze kar nekaj casa, odkar sem bil v Peruju in imam se zdaj nore spomine na tisti cas. Ko gres enkrat tja dol, te enostavno zasvoji. Varianta je tudi Bolivija, vendar je tam bolj mraz (visja nadmorska visina drzave).
Imam pa se drugo celino v glavi in sicer Afriko, kamor bi sel v Burkino Faso + Togo ali Benin.
Vem samo, da bom poleti nekam sel. Tukaj ne bom en mesec dolgcajta zganjal.
Ce ti je Afrika bolj vsec, se tudi da zmeniti. A imas ti kaksen predlog?

cau, Borut

Zivijo Borut!
Imam kar slabo vest ker Južne Amerike na primer nič ne poznam, ampak rada bi si pogledala nekaj novega…zato sem ti tudi odgovorila. Praviš da so letalske karte že tako razprodane! Na čakalni listi za kateri datum pa si? Za kakšno povezavo? Za kam točno?
A rabiš vizum za države v Južni Ameriki??

Jaz tudi vem da bi poleti nekam šla, kjer si bom lahko spucala možgane in se napolnila z energijo!
Tvoj predlog o Južni Ameriki mi je kar zelo všeč,čeprav je malo daleč;-))

lep pozdrav
f

tralala hopsasa bumbarasasa, živjo!

Na čakalni listi sem za 19.7. v Ekvador in nazaj 23.7. iz Peruja (Iberia). Vizo rabiš za Peru, za Ekvador pa ne. Južna Amerika je definitvno plac za polnjenje energije, ker ljudje tam doli so res najtemperamentnejši! Malo jim popiješ te energije, pa si celo leto kakor duracelček! Tako da se le podvizaj in me pokliči, če te zanimata ti dve državici.

cau, Borut
031-349-109

hej, borut:)

a se isces druzbo za na pot? tudi sama se namrec vedno bolj navdusujem nad kaksno j. amerisko drzavo ali pa afriko…

pozdravcek, vita

Ojla,

Tudi sama sem sem navdušila nad J. Amerika ampak ker so takrat temperature bolj nizke, bi vseeno rajši šla kam v Afriko. Oglasi se na moj e-mail.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close