eBEŠ KUHNO!!
pa ne rečte mi spet, da ni kuhna! nobene poštenosti ni bilo včeraj pri glasovanju… April ni zmagala samo zato, ker je bilo vseh 10 minut omrežje KAO zasedeno in SMSa ni bilo mogoče oddat… jaaaaaaaaa, zato pa je Maja fckin Keuc imela tolk glasov razlike.. ma, dejte no, bedno, da se pri takih malih stvareh goljufa
a ni že dost politike povsod? men gre na bruhanje… upam, da je vsaj g. minister zadovoljen s svojo politiko, ker je pol slovenije zaradi njega razočarane…
Maja ima lep glas in stas, samo tole včeri… tale pesem je pa………. ADIJO!
gotovo bi višje prišla April… no, April, Omarja, LeeLoo, Nino, pa Partizane bomo gotov poslušal… Majo pa verjetno sam njen tip in njegov fotr… ta komad je čist neposlušljiv, eno samo jamranje
To je pač tvoje mnenje, s katerim se že jaz osebno ne strinjam, prav tako pa najbrž veliko ljudi ne. Od prve predstavitve Majine pesmi Vanilija nekaj tednov nazaj je veliko ljudi povsem ponorelo, na veliko so jo objavljali na FB, pisali sigurno letošnja zmagovalka, gremo Maja in podobne, saj jim je bila res všeč. Meni je konec koncev vseeno, poslušam, kar mi paše in mi je vseeno, če je zmagalo kje ali pa ne. Samo toliko v vednost, da veš, da toliko podpore, kot je imela letos pri Slovencih Maja, se že dolgo ni videlo, tako da me ne bi presenetilo, če bi bila razlika v glasovih še enkrat večja.
Prov fajn mi je it sem pa tja mal na računalnik in pogledat kaj se dogaja po svetu. No da bo ema sem izvedela včeraj, pesmi nobene ne poznam, pa četudi sem katero slišala, ne vem kdo jo poje. In mi je prov fajn, ker se mi ni treba sekirat kdo je boljši, ker teh reči sploh ne spremljam. Zvečer berem knjige, tv gledam zelo malo, občasno poročila-beri 1x na teden. In čisto dobro živim, življenje je lepo in prekratko da bi se ubadala še s temi zadevami, se raje z otroci in možem. Če imam pa cajt ,pa hajd na ta hribček, al pa na tekaške smučke. Ni ga boljšga kot se mal nadihat,no včasih paše tud mal med overa, mal preberem, kaj skuham, za tiste ema kuhne mi je pa sam tok mar da mečemo nš denar stran. oj, že preveč razmišljam, grem raj en giro okrog vasi,papapa!
Fascinirana sem, kot vsako leto, nad dejstvom, da za EMO pred EMO nikomur ni dosti mar. Ko se konča pa se usuje plaz obtožb o kuhni, z druge strani hvaljenje zagrizenih zagovornikov zmagovalne pesmi. Evo, tu se vidi, da isto stvar vsak vidi drugače in hoče naredit vse, da bi dokazal svoj prav. Ki ga, jasno, ni. 🙂
Smešno. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.