Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice EASYJET NAKUP KART

EASYJET NAKUP KART

Pozdravljeni!
S fantom sva se odlocila za pocitkovanje na Rodosu in si izbrala letalsko druzbo easyjet za prevoz, saj je nizkocenovnik. Zanima me, ce ima kdo izkusnje z nakup kart, saj jih midva nikakor ne moreva kupiti, saj vedno na koncu napise ERROR. Probala sva z vsemi moznimi kreditnimi karticami vendar nix ne deluje. Kaj je problem?
Lp

Preverila omejitve za spletne nakupe na karticah?

Sem že kar nekaj letalskih vozovnic kupila na easyjetu, nikoli težav. Itak imaš napisano, katere kartice lahko uporabiš za plačilo, najbrž veš, da moraš imeti na kartici dovolj limita, če pa res ne gre, se pa obrni na easyjet in njih vprašaj, ker tule dvomim da bo kdo vedel, v čem je problem.

Mi ne moremo vedeti, če ne vidimo ekrana, kaj piše.

Preveri če maš parvo kreditno kartico, preveri če imaš dovolj kredita, preveri če si vpisala cvv kodo (na zadji strani 3 mestna št), rok veljavnosti, itd.

Tudi jaz še nisem imela nikoli težav .

Se nikoli nobenih tezav z easyJet-om. Lahko naredis in prilepis “print screen” (zaslonsko sliko)?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Hvala za pomoc, ampak tisti bedaki tak nimajo pojma kaj bi blo narobe, sem jih klicala v anglijo, z njimi sem se pogovarjala uro in pol preko chata na strani in nic ne pomaga. Limita seveda nimava premalega, tako da bi moralo vse stimati ampak kljub temu ne….. Zelo zanimivo tole

Šumniki mogoče?

Pri meni je slo do sedaj tudi s sumniki skozi.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Imaš mogoče kakšno verifikacijo na kartici? So poskusila v drugem brskalniku? Težko verjamem, da je problem pri easyjetu.

Pri meni je slo do sedaj tudi s sumniki skozi.
[/quote]

Mi ni jasno kak, ker se karte vedno kupijo brez šumnikov.

Hm, sem sel prav pogledat in imas seveda prav. Ampak… Zdaj je vprasanje… Na slovenski kartici je (bilo) moje ime pisano s sumniki, na tukajnji pa brez. Ce zavraca kartico, bi znalo biti verjetno to problem, ja… Ceprav sem svojcas narocal (ampak na Amazonu s slovensko Viso – s sumniki in je slo skozi). Ampak, zdaj nisem o nicemer vec preprican. :-))

[attachment=0]20180214_165056333_iOS.jpg[/attachment]

Brez skrbi, da so tisti, ki jih ti imenuješ “bedaki” – (brez skrbi, ponavadi so v Customer Service tisti Indijci in Pakistanci, ki to delajo in chatajo s teboj celo uro in pol, dosti bolj pametni, kot si očitno ti 🙂

Pri nakupu letalskih kart direkt na strani nizkocenovcev je treba v polje vnest tudi expiry date- veljavnost kartice….. Ti bo morda kartica pretekla kmalu, ali v času, ko imaš namen letet?

Je morda kartica predplačniška in ne naprimer MasterCard ali Maestro?

Je morda kdo zatipkal PIN na kartici na kakšnem prodajnem mestu, bankomatu, da je blokirana, pa tudi zato morda ne pride skozi?

v 15ih letih, kolikor bukiram karte tudi direkt na straneh nizkocenovcev, nikoli noben problem pri plačilih s kreditnimi karticami…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close