EASYJET NAKUP KART
Pozdravljeni!
S fantom sva se odlocila za pocitkovanje na Rodosu in si izbrala letalsko druzbo easyjet za prevoz, saj je nizkocenovnik. Zanima me, ce ima kdo izkusnje z nakup kart, saj jih midva nikakor ne moreva kupiti, saj vedno na koncu napise ERROR. Probala sva z vsemi moznimi kreditnimi karticami vendar nix ne deluje. Kaj je problem?
Lp
Hm, sem sel prav pogledat in imas seveda prav. Ampak… Zdaj je vprasanje… Na slovenski kartici je (bilo) moje ime pisano s sumniki, na tukajnji pa brez. Ce zavraca kartico, bi znalo biti verjetno to problem, ja… Ceprav sem svojcas narocal (ampak na Amazonu s slovensko Viso – s sumniki in je slo skozi). Ampak, zdaj nisem o nicemer vec preprican. :-))
[attachment=0]20180214_165056333_iOS.jpg[/attachment]
Brez skrbi, da so tisti, ki jih ti imenuješ “bedaki” – (brez skrbi, ponavadi so v Customer Service tisti Indijci in Pakistanci, ki to delajo in chatajo s teboj celo uro in pol, dosti bolj pametni, kot si očitno ti 🙂
Pri nakupu letalskih kart direkt na strani nizkocenovcev je treba v polje vnest tudi expiry date- veljavnost kartice….. Ti bo morda kartica pretekla kmalu, ali v času, ko imaš namen letet?
Je morda kartica predplačniška in ne naprimer MasterCard ali Maestro?
Je morda kdo zatipkal PIN na kartici na kakšnem prodajnem mestu, bankomatu, da je blokirana, pa tudi zato morda ne pride skozi?
v 15ih letih, kolikor bukiram karte tudi direkt na straneh nizkocenovcev, nikoli noben problem pri plačilih s kreditnimi karticami…..
Forum je zaprt za komentiranje.