easyjet-london
Oj, jaz sem bila eno leto nazaj z easyjetom.
Mislim, da se od takrat ni nič spremenilo.
Potovala sem okrog 20.ure z Brnika. V Londonu sem bila okrog 22.ure. Že v štartu sem rezervirala Easybus prevoz do Londona do Baker street-a. Tam blizu sem imela rezerviran hostel. Sem pa pri rezervaciji busa upoštevala kar eno uro fore, ker sem se bala, da ne bom dobila pravočasno prtljage. Pa prtljaga sploh ni bila noben problem, vse je šlo tekoče.
Problem je bil ta, ker je avion pozen in so to zadnji avtobusi do Londona. Vendar ni bilo težav. malo več težav sem imela ko sem iskala avtobus (pa še deževalo je tako, kot bi nebo dol padlo).
V London sem prišla okrog 1 ure, na srečo je vmes nehalo deževati. Od Baker streeta sem imela kakšnih 15 minut peš s prtljago. Vse poti in ulice sem naštudirala že doma, saj Google street to omogoča. Fajna zadeva.
Na ta tvoj post sem naletela, ker me zopet zanima pot v London, tokrat z 8-letno hčero. Ja, bo dogodivščina :-).
LP; tatjana
Zdravo,
Mene pa zanima, ali ima kdo izkušnje s tem, da bi rezerviral hkrati letalske karte in rent a car?
Jaz bi namreč že za leto 2010 rezervirala karte in tudi rentacar, vendar me je zmotilo, ker so, če rezerviraš hkrati, noto nizke cene, če pa greš posebej na stran z rent a car na tem letališču, so cene neprimerno višje. Je kje kakšna zanka?
Res hvala za odgovore!
Js bi pa prodal letalske karte(2X) LJUBLJANA – LONDON (let 26.12.2009, povratek 2.1.2010 – čez novo leto). Nažalost ne moreva it, zato karte prodajava..
Zelo ugodna cena (dodatna prtljaga in vse letališke pristojbnine že plačane).
info : kroky18@gmail.com
@krokyyy
Pozabil si povedati, koliko si za te karte plačal, saj je to pri spremembi imena ključen podatek.
Vsaj pri easyjetu je tako, da mora potnik za spremembo imena plačati 30 evrov, doplačati pa mora tudi morebitno razliko v ceni vozovnice med dnem nakupa in dnem spremembe imena.
PS: To tvoje vprašanje pa sicer bolj paše pod popotniške oglase, vendar ga ne bom premikal, ker si ga postavil v že obstoječo temo.
Forum je zaprt za komentiranje.