Easyjet kontra Adria – London
Ko je Easyjet prišel na net z možnostjo bookinga kart za relacijo Ljubljana – London, je bila cena povratne karte za 2 osebi 90 €. Od tega je 10 dni, saj sem si sprintala . Potem sem rezervirala pri župniku v Londonu, ta mi je včeraj končno potrdil rezervacijo in potem sem šla naEasyjet, da bi bookirala karte . In me je skoraj kap . Cena je poskočila iz 90 na 150 €. Saj vem, da prej ko bookiraš, boljšo ceno imaš – pa vendar : v 14 dneh za 67 % !!!!!! Do mojega odhoda je še 3 mesece,
denar pa hočejo vnaprej. V obupu sem klicala ADRIO in vprašala, če imajo po akcijski ceni še kaj kart. In hopla – dobra novica. Na sejmu Počitnice na GR bodo od petka za cash prodajali karte, ki so jim ostale od akcije v začetku marca. Tako v bistvu dobiš za isto ceno zraven še malico, pa še zjutraj leti.
bok
ja sem sel pogledal
so kar cene nabili.ocitno je ze kar polno in cena se potem visa
zal si bila malo prepozna.
lahko da bo pala spet na isto
pri ryanairu pade vedno pa se dvigne pa pade,..
ce ne drugace ti se vedno ryanair ostane
sigurno je cenejsi ker je ocitno ful slovencev je zagrabilo za karte maja in se je cena dvignila
lp
Pozdravljena!
Upam, da si mlajša kot 26 let!
saj tako lahko uveljavljaš 30% popust pri letalskih družbah. Če imaš možnost vzleteti iz Benetk – MArco Polo ti pa toplo priporaočam da se odpraviš tam. Rezervacija karte lahko tudi pri Turistični družbi Concorde Nova Gorica!
Mene ja povratna karta za 22 dni stala 35000, saj sem starejši od 26 let. Pa razmisli če se ti isplača.
Vedeti pa moraš da z Ryanairom, ali Easyjetom pristaneš na London Stansted in imaš še dobro uro vožnje do Londona. Če greš na Brnik, ali Benetke pa pristaneš na Gatwick in si v mestu v slabih 30 minutah. Razmisli malo preden se odpravlješ!
Če potrebuješ informacije za UK in Irsko si ogej forum na http://www.odpotuj.net (za Evropo) pod Tadej1977-
Uživaj na dopustu.
Jaz imam rada mir in tega v hostlih ni.Če se bom že cel dan preganjala po Londonu, bi rada imela zvečer in ponoči mir. Pa še hčerko bom vzela s seboj, zato rabim dvoposteljno sobo, ne pa večposteljno. Zajtrki so tu baje zelo dobri, čistoča pa tudi verjamem , da je boljša kot v kakšnem hostlu, kjer je ful več ljudi.
Forum je zaprt za komentiranje.