Easistent
Pozdravljeni zanima me mnenje kaj bi vi naredili?
Easistenta placujem popouni okol 50 e smo za komunikacijo drugih stvari ne izpolnjujejo razen ocen in previrjanj, gor so še druge rubrike ki so prazne zakaj ne vem,pač če plačujemo mora biti vse ispopounjeno mi tudi ne mormo kupit avta brez brisalcev
Razkurjen upm, 09.09.2025 ob 21:58
Pozdravljeni zanima me mnenje kaj bi vi naredili?
Easistenta placujem popouni okol 50 e smo za komunikacijo drugih stvari ne izpolnjujejo razen ocen in previrjanj, gor so še druge rubrike ki so prazne zakaj ne vem,pač če plačujemo mora biti vse ispopounjeno mi tudi ne mormo kupit avta brez brisalcev
Noter je tisto, kar prfoksi vpišejo. Ne plačuješ pa njih, ampak aplikacijo.
Sam si kriv. Najbrž nisi poslušal na roditeljskem sestanku, kjer so sigurno povedali, kaj objavljajo in česa ne.
Kaj bi pa ti sploh rad videl?
Če te kaj zanima, si moraš otroka vzgojiti tako, da ti bo sam vse povedal. Easistent ni elektronski babysitter.
Sicer pa idi na govorilne ure in vprašaj, a ne?
Anonimno308, 10.09.2025 ob 10:50
Hahaha kk ste men smešni, se vtiksze v to slovnico.
Še nisem videla, da se je kdo vtaknil v slovnico anonimno 3469. Očitno ste dvolični.
Kaj praviš 3469, da tebe pustijo pri miru?
Tistega premaknjenca 3469 sploh ne berem.
Tale tukaj pa brez velikih zacetnic, brez stavcnih locil … da bralec ugiba, kaj z napisanim sploh sporoca. Kako lahko das tak zmazek od sebe?
Plačujem paket za starše, letos je 38 EUR, bolj zaradi urnika. Sicer mi je v redu, da vidim ocene, a te bi mi otrok tudi sam povedal.
Tudi meni se sistem popolnega nadzora ne zdi v redu, in kot rečeno, se ga ni izmislilo niti šola, niti ministrstvo, ampak privat firma. Morda so ga zahtevali celo starši, kdo ve. V redu je zaradi administrativnih stvari, ko so vse razne statistike vidne na šoli, poprej so razredniki ročno Delam sicer na šoli in vnašam nekatere podatke. V redu je zaradi administrativnih stvari, ko so vse razne statistike vidne na šoli in razrednikom ni treba ročno preštevat ur. Je pa to, kot rečeno, prineslo le še več helikopterskega nadzora.
easistent, 10.09.2025 ob 12:29
Plačujem paket za starše, letos je 38 EUR, bolj zaradi urnika. Sicer mi je v redu, da vidim ocene, a te bi mi otrok tudi sam povedal.
Tudi meni se sistem popolnega nadzora ne zdi v redu, in kot rečeno, se ga ni izmislilo niti šola, niti ministrstvo, ampak privat firma. Morda so ga zahtevali celo starši, kdo ve. V redu je zaradi administrativnih stvari, ko so vse razne statistike vidne na šoli, poprej so razredniki ročno Delam sicer na šoli in vnašam nekatere podatke. V redu je zaradi administrativnih stvari, ko so vse razne statistike vidne na šoli in razrednikom ni treba ročno preštevat ur. Je pa to, kot rečeno, prineslo le še več helikopterskega nadzora.
“paket za starše” hjooooj kako vas lapo nategujejo in odirajo???sicer pa….zakaj pa ne. Gotovo so dobili nagrado v kaksnem podjetniškem inkubatorju za inovativnist.
Anonimno6396, 10.09.2025 ob 12:57
“paket za starše” hjooooj kako vas lapo nategujejo in odirajo???sicer pa….zakaj pa ne. Gotovo so dobili nagrado v kaksnem podjetniškem inkubatorju za inovativnist.
se strinjam..kot da smo debili..Otrok ima urnik nalepljen na steni, dobili so ga vsi sprintanega v šoli..teste jim povejo kdaj jih imajo ozoroma na gimnaziji je celo na spletni strani seznam testov za celo leto-. Ocene mi otrok/a pove/ta sam/a..torej, za kaj za vraga bi rabila easistent..
če se gre za pomembne stvari, sestanke, opravičila itd nam razredničarka pošlje mail..
resno, zakaj????
Forum je zaprt za komentiranje.