Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › e-vinjeta

e-vinjeta

Zakaj tako strašijo, da je danes zadnji dan za nakup e-vinjete?

E-vinjeto se lahko kupi kadarkoli in je veljavna eno leto od dneva nakupa, se pravi če vem, da avtoceste ne bom potrebovala naslednjih 10 dni, bom kupila e-vinjeto čez 10 dni mar ne?

Ja, seveda.

Sicer pa nič ne strašijo – opozarjajo pozabljivce. Ogromno ljudi pozabi, da jim je potekla – in potem se pritožujejo, če jih ujamejo in dobijo kazen.

Hahahahaha, najbolj bodo (pri)zadeti tisti kateri so se dosedaj šlepali na eno vinjeto z večimi avti, druga nevarnost pa je za nas, le ti švercarji bodo znali začeti krasti tablice in se z njimi voziti po AC, njemu bo vseeno, kazen dobiš ti če vinjete nimaš, če pa jo imaš pa toliko bolje zate… Ko boš naročil nove tablice boš lahko zraven vzel še novo vinjeto.

Zato programerji na DARS-u , vstavite v program izločanje ukradenih tablic predenj se to početje močno razširi, saj ni težave, enako kot pri tujcu brez vinjete, ustaviti na licu mesta, voznika v arest avto pa na razgradnjo, tablice pa lastniku nazaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Ime ali vzdevek, 31.01.2022 ob 11:00

Zakaj tako strašijo, da je danes zadnji dan za nakup e-vinjete?

E-vinjeto se lahko kupi kadarkoli in je veljavna eno leto od dneva nakupa, se pravi če vem, da avtoceste ne bom potrebovala naslednjih 10 dni, bom kupila e-vinjeto čez 10 dni mar ne?

Zadnji dan za tiste, ki jim bo potekla. Pretežko?

kghosć, 31.01.2022 ob 12:18

Zadnji dan za tiste, ki jim bo potekla. Pretežko?

In kaj potem če bo potekla? Meni bo, ampak naslednjih 14 dni sigurno ne grem na avtocesto, zato je ne bom kupila zdaj.

vročina819, 31.01.2022 ob 12:44

In kaj potem če bo potekla? Meni bo, ampak naslednjih 14 dni sigurno ne grem na avtocesto, zato je ne bom kupila zdaj.

In ti si cela Slovenija?

Če kupiš vinjeto na web straneh Darsa in plačaš s kreditno kartico. Kdaj najprej ti lahko začne veljati? Takoj, čez uro, naslednji dan, še kasneje?

se strinjam, je še nimam, tudi jaz jo imam samo na večjem avtu, kupila pa bom, ko bom rabila, če ne prej, pred zimksimi počitnicami..pa naj nehajo težit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close