Najdi forum

Pozdravljeni
Prosim pomagajte nevem kaj je narobe vse sem si dol potegnila nastavla ko pa vpišem pesem za iskanje pa mi napiše da nisem povezana s strežnikom. Prosim, če mi lahko poveste kako se prijavit ker nevem če sem sploh prijavljena. Nekaj pesmi pa mi je že dol potegnilo. Ali je ta kaj boljši od kazaa?

MALA ne se špilat zdaj smo v EU in takšni programi kot so P2P so nelegalni in vsako downloadanje je protizakonito.Pol pa se ne cmeri, ko boš dobla tako kazen da še jo tvoji ne bodo mogli poravnat. Ne se špilat pirata, saj je stvar hudo resna in so že prvi primeri zasega računalnikov in kazenske ovadbe tudi pri nas v Sloveniji.

pa pamet v roke.

lp, Nick

joj mater si pametn kaj ti gledaš samo računalnik, če nimaš boljšega odgovora raje drži.

Ko startaš Emulo imaš zgoraj levo eno ikonco, na kateri piše POVEŽI ali
Connect. najprej moraš to klikniti, da se program poveže, potem pa lahko
uporabiš iskanje.

Jaz recimo z pridom uporabljam emulo za download Linux/Fedoro, ki je
dostopna tukaj..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ja pa saj kliknem poveži pa mi napiše da nisem povezana s strežnikom. Ne vem kaj bi še lahko bilo. Enih par pesmi pa je šlo dol potegnit zdaj pa ne gre.

mogoče pa si blontna.počakaj na uporabnike pa bo oz.si naloži pol raje kazoo lite na http://www.kazaa-lite.slo

res zelo si pameten.Zakaj pa pol vleče dol vsa mularija po svetu

Ne nisem blontna si pa res zelo pameten me prav zanima če si za vse tako bister gnili lepotec se že vidi po tvojem nicku in pisavi tvoja osebnost.

Preberi si navodila na naslednji strani mislim da ti bojo pomagala:

LP

Mirna kri, mirna kri:)
Včasih je treba pri emule počakat malo več časa, da se ti poveže. Poglej da nimaš kakega firewall-a, ki ti zapira port.
Ko klikneš connect, v kaj se spremeni ta gumb? Ti piše cancel ali še vedno ostane connect?

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close