Najdi forum

Pozdravljeni
Na računalniku imam naložene xp, pri pošti me gre nekaj narobe. Ko bi rada sprejela pošto se mi pokaže okence in pravi da je napaka. Jaz pa lahko brez problema pošiljam, samo sprejemati ne morem. Kaj naj naredim, nisem neki strokovnjak ali moram na novo naložit in kako se naloži?

v lastnostih računa (OE, Orodja, računi, lastnosti) preveri nastavitve. ali je prav napisan tvoj naslov, predvsem pa strežnik za odhajajočo pošto. Najpogostejša napaka je da piše stmp namesto smtp :))

Obstaja tudi druga verianta. Ce imas npr. e-mail od volje, mislim da tudi od siola, ne moreš pošiljat pošte neposredno na smtp streznik takrat, ko v internet nisi povezana preko teh ponudnikov.

Aha, mas probleme s prejemanjem poste. Oprosti sem malo povrsno prebral. Preveri nastavitve tako koti ti je svetoval Wega LPS, ce se vedno ne gre pa napisi tocno kaksne napake ti vrne streznik.

Vbistvu se tu ne gre za mene ampak za mojega tasta.Vam bom razložla. On ima kabelski internet, njegova hčerka pa je mela na tem računalniku nastavljen njen imeil od volje.Potem pa je hotla poslat to kar je ona dobila na atejov imeil, se pravi je to na istem računalniku. Jaz bom zdaj šla tja in bom točno prepisala kakšno napako opiše.
HVALA ZA VAŠ TRUD

Prej sem poslala z narobnim nickom od fanta.

Vmeniju orodja sem preverla in je pravilno napisan email in tudi smtp je pravilno napisano. Pri prejemanju pošte pa se mi napiše ta napaka
Povezava s strežnikom je spodletela.račun: pop3. triera.net Strežnik: localhost. Protokol pop3, vrata 110, varnost(SSL) Ne,Napaka vtičnice 10061, številka napake 0x800CCCOE
UPAM DA BOSTE LAHKO POMAGALI.

Poskusi če ni “pop3. triera.net” res napisan z presledkom med pop3. in triera.
Pravilno je brez presledka – pop3.triera.net

vse je pravilno napisano pa še vedno ne morem sprejemat sporočil. Prosim pomagajte.

Če imaš morda naložen servis pack 1, za xp to je bilo pri meni narobe. Ker ima baje nekakšno zaščito v programu. Zato ni šlo sprejemat

javi kako si rešila zadevo

Š e edno ne gre ampak prej pa je vse vredu šlo od takrat ko je od fanta sestra hotla poslat na drugi e-mail na isti računalnik neko sporočilo.

Preveri nastavitve, kot ti je svetoval wega za popolnoma točne podatke pa pojdi na triera.net. Sicer pa jih lahko pokličeš tudi po telefonu in bbodo pomagali.

L.P.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Karmen svoj predal imaš nabit in to pomeni, da ga moraš spraznito. to je tako kot če bi ti nekaj nalagala v enoo omaro in ko je ta omara polna pač ne moreš nič več vanje vlagati. Svetujem ti, da iz svoje E pošte zbrišeš tisto, kar več ne uporabljaš in kar ni več zanimivo ali pa si jih shraniš na trdi dist.

LP

Tajna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close