Najdi forum

E-MAIL-Prosim

Pozdravljeni!

Zanima me zakaj se mi samodejno prekine zveza z internetom, ko grem pogledat na e-mail??

Hvala na odgovoru.

Lep pozdrav vsem skupaj.

Se zgodi to le ko greš preverjat mail ali tudi drugače?
Se to zgodi vedno ali le včasih?
Se to zgodi takoj ali nekaj časa sprejema maile in nato prekine?

Kakšno povezavo z zunanjim svetom imaš, navaden analogen modem, ISDN?

Joj si hiter/a – hvala

Tudi ko preverjam mail me vrže dol, vendar ponavadi sprejme vsa pisma zgodi se vedno

To zadnje je zame že znansvena fantastika – se mi zdi da imam isdn

Tkole pravijo, mal denarja malo muzike, jaz pa pravim malo podatkov o problemu, malo šans da se ga reši takole na daljavo.

Če imaš isdn načeloma samo od sebe ne bi smelo prekinjat veze.

Lahko imaš vklopleno opcijo, da ti samodejno prekine povezavo po določenem času neaktivnosti, lahko je marsikaj drugega.

Lahko je tudi kak virus ali spy program, ki ga v odzadju kaj sračka. Ali imaš kak program za odstranjevanje te navlake?

Probaj med prevzemanjem pošte surfat naokoli, da vidimo vsaj če imaš nastavljen auto izklop.

Mrbit tudi ne bi bilo napačno, če poveš vsaj, ali ti kaj javi ko prekine povezavo, ali se pač čisto normalno prekine in pika.

Ojla!

Brez obvestila me prekine.
Nimam avtomatskega odklopa, ker mi to do zdaj ni počel – samo zadnja dva tedna – približno.

Nemrem okolik surfat ker mi ne najde strani – sem brez povezave.

Mam pa antivirusni program gor- ki pa mi ne najde virusa ????

hehe, počutim se že kot prfox v šoli, ampak pojdiva se še malo tole igrico 🙂

Si v tvojem antivirusnem programu naložila zadnje definicije virusov.

Če nimaš programa za odstranjevanje vohunov (ki načeloma niso vedno povezani z virusi) potem si naloži tegale SpyBot S&D imenovanega in počisti vso nadlogo na tvojem disku.

Evo mene opet – da ti kvarim dan.

Sem si ga naložila, pa zagnala, pa ko konča najde vse puno puno nekih čudnih stvari….
Kaj pa moram potem narediti?
Ker sem ga prvič zaprla, dol pa šla na e-mail pa me je še vedno kar prekinilo.

Joj oprosti – ampak zame je računalnik znanstvena fantastika.

Predvidevam, da pregleduješ pošto z Outlook expresom . Upam, da imam prav. Ko boš naslednjič pregledala pošto poglej takoj pod tistim oknom , kjer kaže koliko mailov prejema , je eno okence , kjer piše ” Hang up when finished” ( Odloži ko je prenos končan) . Če je tam notri kljukica , jo odstrani!!!

Ko ti najde vso navlako poišči nekje na dnu zaslona knofek Fix selected problems.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close