dvom
Včeraj sem prejela darilo za rojstni dan. Vse lepo in prav, toda ko sem odprla škatlico od kreme Vichy, sem doživela presenečenje. V lončku je bila krema brez zaščitnega pokrovčka ali folije na vrhu. Skratka, najprej sem pomislila, da je bila že uporabljena. Imam prav? Je možno, da tako že kupiš v lekarni? kaj bi vi naredili?
Da sem jaz tista, ki ti je kremo podarila, mene za tvoj roj. dan več ni okrog.
Kako moreš bi takšna?
Krema, ki ni najcenejša bo za podplate mazat dobra??????!!!!
Pa saj se ja vidi, če je kdo pacal po njej.
A misliš, da je ta oseba najprej na sebi probavala, ko pa se je naveličala, pa tebi podturla.
Nehvaležnica.
Kak mi to gre na k…
ej, umiri se. Nisem obtožila nikogar. Imam pa občutek, da nisem prva odprla te kreme. Ponavadi je kompaktna in škatla lepa. Ta pa ni bila in krema razlita direk po pokrovu. Sem preverjala, če je možno, da je že kdo šaril. In sem dobila potrditev, saj nobena ne pravi, da to ni možno. Zato sem dodala zadnji stavek. Pa ne razburjaj se, vem da je kar draga, zato sem pričakovala, da je bolje pakirana. Pika in lep pozdrav.
Sem jo kupila dvakrat in mislim, da je res brez folije in ovitka. Take pač prodajajo. Pod razlito ne vem sicer, kaj misliš, ampak na vsak pokrovček se prime krema. To najprej porabim. 🙂 Odvisno verjetno, kako pakirajo. Nekatere so trše, druge mehkejše in te se sigurno primejo na pokrov.
Mi je pa tvoj odnos do darila grozen.
Forum je zaprt za komentiranje.