Najdi forum

Včeraj sem prejela darilo za rojstni dan. Vse lepo in prav, toda ko sem odprla škatlico od kreme Vichy, sem doživela presenečenje. V lončku je bila krema brez zaščitnega pokrovčka ali folije na vrhu. Skratka, najprej sem pomislila, da je bila že uporabljena. Imam prav? Je možno, da tako že kupiš v lekarni? kaj bi vi naredili?

Ja, veliko krem prodajajo brez zaščitnega pokrovčka.
Kaj bi naredila? Če bi mi bilo pomembno, ali je bila že odprta ali ne, bi šla v trgovino, in se prepričala, kako jo prodajajo, sicer ne bi naredila ničesar.

Brez folije, ne brez pokrovčka. 🙂

jaz s ene spomnim, kdaj sem nazadnje kupila kremo, ki bi imela folijo pod pokrovčkom. To je pomoje bolj redko.

ja, bo držalo. tudi jaz kupim kremo in je brez folije. to pa vem zato, ker ko jo odprem, potem najprej “porabim” kremo, ki se drži pokrovčka.

Pa saj je vsaka škatlica kreme zavita še v celofan????

Saj nisem mislila, da bi morala imeti oboje. Le nenavadno se mi zdi, da taka krema, ki ni najcenejša nima drugega kot zgornji pokrov.po taki bi vsak lahko s prsti šaril in to me moti.Hvala za odgovore.LP.

Ta krema je bila v škatlici BREZ celofana.

Navadno je na kremah folija ali tisti plastičen krogec, poznam pa tudi kreme, ki tega nimajo, ko odviješ pokrovček embalaže, že naletiš na kremo. Samo navadno se pa zelo lepo vidi, da je krema nedotaknjena, saj je gladka kot glazura na poročni torti!

Vichy nima celofana, niti folije.
Če bi kdo s prsti šaril, bi se videlo?

A nima niti notranjega pokrovčka? Pa deklaracije? Hvala.

A nima niti notranjega pokrovčka? Pa deklaracije? Hvala.[/quote]

deklaracija je na hrbtni strani kartonskega ovitka.

V kremi se zagotovo poznajo “prsti”, če kdo že po njej šari. Če je pa vsa razlita po pokrovčku in podobno, je pa najbrž doživela že kakšno otoplitev, ki ji prav gotovo ni koristila.

ja, bila je razlita in se ne vidi, da bi jo kdo uporabljal. Za podplate mazat bo dobra…

Da sem jaz tista, ki ti je kremo podarila, mene za tvoj roj. dan več ni okrog.
Kako moreš bi takšna?
Krema, ki ni najcenejša bo za podplate mazat dobra??????!!!!

Pa saj se ja vidi, če je kdo pacal po njej.
A misliš, da je ta oseba najprej na sebi probavala, ko pa se je naveličala, pa tebi podturla.
Nehvaležnica.
Kak mi to gre na k…

ja, bila je razlita in se ne vidi, da bi jo kdo uporabljal. Za podplate mazat bo dobra…[/quote]

Mogoče ne veš, da je krema zelo draga in ni namenjena za podplate. Res si nehvaležna!

Te kreme so brez zaščitne folije oziroma pokrovčka in brez celofana. Ti si pa……

ej, umiri se. Nisem obtožila nikogar. Imam pa občutek, da nisem prva odprla te kreme. Ponavadi je kompaktna in škatla lepa. Ta pa ni bila in krema razlita direk po pokrovu. Sem preverjala, če je možno, da je že kdo šaril. In sem dobila potrditev, saj nobena ne pravi, da to ni možno. Zato sem dodala zadnji stavek. Pa ne razburjaj se, vem da je kar draga, zato sem pričakovala, da je bolje pakirana. Pika in lep pozdrav.

Mah, tolk drage pa Vichyjeve kreme spet niso.

Če bi jo jaz dobila za darilo, bi se tudi z njo mazala po podplatih in komolcih. Obraza si z njo že ne namažem.

Sem jo kupila dvakrat in mislim, da je res brez folije in ovitka. Take pač prodajajo. Pod razlito ne vem sicer, kaj misliš, ampak na vsak pokrovček se prime krema. To najprej porabim. 🙂 Odvisno verjetno, kako pakirajo. Nekatere so trše, druge mehkejše in te se sigurno primejo na pokrov.

Mi je pa tvoj odnos do darila grozen.

Ce bi to kremo kupila, bi ti svetovala da stopi v Lekarno oz. trgovino in poglej kako so pakirane druge….tako pa si jo dobila za darilo.

Kaj pa ce ugotovis, da je nekdo ze odpiral? A bos reklamirala pri tistem, ki ti jo je podaril ?

jao jao jao jao jao jao………………

In celo če bi res kdo s prstom šel po kremi in si jo nanesel na obraz? In tudi če ti ne bi bila prva, ki bi jo odprla? A si sterilna, ali kaj? Pri nas se vsa družina maže z določenimi kremami, pa tudi prijateljice so že kdaj poskusile kakšno mojo. In?

Bog pomagaj kako si dlakocepska in presita vsega in ttttt ima čisto prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close