Najdi forum

DVIX + TV BARVE????

Spet se javljam jaz z mojimi barvami na TV, ki jih ni, ko povežem PC in televizor. Prebrala sem večinoma vse stare teme na to temo, vendar ne najdem rešitve.
Da povem kaj imamo in česa nimamo.

Imamo:
– BS player
– kabel scart-s-video
– grafična kartica ati radeon 9000 64mb
– TV star ene 10 let, Samsung
– VCR, isti letnik, samsung (poskusno vključen med PC in TV, isto ne dela)
– ikone se vidijo
– nastavitev je na PAL-B

Nimamo:
– barve na TV

Se komu sanja, v čem je težava?
Sedaj sem v istem prostoru z dvema PC in TV, tako da v nizkem štartu čakam na nasvete.

Moj nasvet ti v niskem štartu žal ne bo dosti pomagal, ker so štacune že zaprte:)). Če si iz Ljubljane pa pridi v Kamna, da ti posodim kabl.
Gre zato, da se je meni dogajalo podobno, dokler nisem s-video izhoda iz kartice z adaptrčkom pretvoril v činč, nato pa činč pripeljal na scart adaptor in tega v TV.
Ker ne vem, če bo tebi to pomagalo, ti vendarle svetujem, da si dodatke kje najprej sposodiš:))
Ali pa mi piši za telefon, da ti zadevice posodim.

LP, Wega

Nisem iz Lj, vsaj ta trenutek ne.
Če misliš, da je to to, pol bomo to nabavl. Če ne, te počakam pred Kamnom s kamnom 😉 joke joke, da ne bo zamere

fenx, bomo probal, drugače pričakujte zopet temo na isto temo, hahaha.
Petek je dan za zadetek!

LpMaruša

Samo še tole: če bo pomagal te prosim da sporočiš. Če ne bo pa eee, soooory! Mimogrede, doma imam petmeterski s-video kabel, poceni prodam:))

Veš da bom sporočila, če ne bo delal, pa itak spet uletim težit, kje barve najti.

Bomo nabavl činčile, pa da vidmo, kje so barve! 😀

Morm pa pohvalt vse vas, ki pomagate, res svaka vam čast, da je še kdo voljan pomagat v teh časih, pa ne le z nasveti, ampak tudi z dejanskimi pet metrskimi kabli, hahaha.

LpM

S s-video kabli je hudič.Meni je recimo na TV delalo brez problema ,ko pa isti kabel priklopim na projektor ,pa barv ni.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

MISLIM DA JE TVOJA TEŽAVICA V NASTAVITVAH MENI TUDI NI DELOVALO DOKLER NISEM NASTAVU RAČ. KLIKNI Z DESNIM GUMBOM MIŠKE NA EKRAN IN DAJ LASTNOSTI POTEM POJDI NA KARTICO IN MALO POGLEJ NASTAVITVE IN KAKŠEN (PAL)IMAŠ MOŽNO JE TUDI DA IMAŠ TO SLIKICO ČISTO MAJHNO IN TI JO AVTOMATSKI POVEČA TAKRAT NASTANE ČRNO BELA ISTA TEŽAVICA JE BLA PRI MENI SPREMENI LUČLIVOST IN BO.LP

Novega kabla še nimamo (oz. mamo, pa spet ni pravi, hehehe). Glede raznih nastavitev smo se že zezali, se bomo pa še naprej, če kabel ni tisti, ki zeza.
Torej, najprej zamenjamo kabel, pa da vidimo!

hm,sm ze napisu post,pa sm se premislu,ko sem se malo prebral…

ok tud jst mislim da bi blo fajn da zamenjas kabel,vcasih lahko mal jebe.

drugace si pa zapomni da se vse nastavitve,PAL itd,delajo ko je slika na TV-ju
drgac nc pamtnga ne nardis
na monitorju se nastavi samo preklop tv-rac in tako sranje.

vendar,za vsak slucaj,ce ne bo bolje,zamenjaj software s katerim preklapljas med racunalnikom in tvjem.

tukaj je lahko miljon moznosti,vendar mislim da so samo nastavitve,pa mogoce se kabel
bom se kej pogledal ta topic,ce bom lahk kej pomagu
pr men dela super vse

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close