Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dvix-od ta novih filmov ali pa ta starih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dvix-od ta novih filmov ali pa ta starih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ma kdo dvix al kar je že tisto za na računalnik od teh ta novih filmov? npr.- in prišla je Polly, …(nevem kdo)…se hoče ubiti, pol tista dirka k j s konji po puščavi(režiser od jurskega parka 3), in pač te ta nove filme

no lahko pa tudi kake stare!!

lahko mi pišete tudi na: d12@email.si

!MENJAM ZA DRUGE FILME DVIX!

ODJEBI ti pa tvoji klicaji, pa menjavanje nickov!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

TO JE ZATE:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugič preden nekaj zanikaš, vsaj poglej, s kakšnim nickom si začela sillycat, o pardon D12.

meni j tud ime sara…joj kok me j fuckin sram…zaradi tebe

Daj daj, zdaj si se pa že začela ponavljat. A se ne spomniš, da si nam to že enkrat povedala :)))

Samo res…. zakaj se ne moreš enega nicka držat? Sej, če se pa hočeš za imeni skrivat, pa vsaj nehaj klicaje uporabljat, pa bodi malo manj obsedena s tem Eminemom in njemu podobnimi, pa ne bomo vedeli da si ti.

ja oprosti sam jst ne poslušam britney spears TKO KOT TI!!! prekleta k urba kurče va!!!ne se za jebavat tle neki!!!!

Zakaj si ti tako jezna oseba? Kaj ti mogoče Eminem ni odgovoril na kakšno tvoje “I love you” pismo, ki si mu ga poslala :)))

Boljše, da kar zaključimo to temo, ker je že čisto iz konteksta.

Skuliraj se malo,
ciao soimenjakinja 🙂

i don’t love eminem you fuckin’ bitc h! i just like him okey?!he’s a very nice guy and he is THE BEST RAPPER OF THEM ALL!!!actualy he’s my idol!he is the best-tell me if i’m wrong!and if you don’t like him…eat a dick…and if you do like him…then kiss my ass!’cause i don’t fuckin’ care if you like me or not!!!you don’t like eminem???-so what?he dosen’t give a fuc k about you!!!

have a nice day

:)) kak si smešna
pa če še ne veš, smo v Sloveniji, tak da…

ajde, cao

ja sej žalujem za tem de sm v sloveniji

tudi mi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

oh my god neki mam skupnega z vami pedri…grozaaaaaa

res je groza

ne morm tko živet- sm ti že voščila vse naj naj ne drugemu forumu: besedilo od eminema(d12)…….

na kakem drugem forumu???

nimaš pojma dete….tisto je drugi post na pa drugi forum…uči se uči, mogoče boš kdaj kaj znala

uuuuuuuuuuu si pameten

vem!

pedr…sej…piflar…

mmmm kak boli

fajn sm vesela

lepo to

ma sevejde

to bo….bistrost veje iz tvojih besed

rap rap rap-zdej si bom šla nick zamenjat in say goodbye to sillycat!!!
zdej bom zdržala bit neumno prjazna sam če mislite se vi obnašat kot 57letni starčki pol bom spet popizdla in bo sillycat pršla nazaj!!!!!!!
povej drugim tvojim kvakarjem in 57 letnikom!!!
by (i hope for ever!!!)

New Report

Close