Dve osebnosti
Z mojo (zdj bivšo) sva dobre 5let skupaj in v vsem tem času sem delal v tujini in se vračal na vsake 3 tedne za 1 teden. Dobro sem zaslužil v teh letih kar se je tudi poznalo vsepovsod po hiši… Tiste tedne ko sem bil doma pa ona v službi, otroci pa so v vrtcu. Ponavad sem vedno imel nekakšne opravke al prijatelji al pomoč pri starih starših al pa svoj hobi. In to tko da na konc tedna ni bilo dost časa da bi preživel čas z družino ali po domače povedano sem jih potisno na stran, Seveda pa morem reči, da sem se v času dela v tujini počutil več vrednga in višjega, tut obnašu sem se kot en kreten včasih so letele tudi ostre besede. Posledica vsemu temu je prišla s časom da sva se vedno bolj od drug drugega vedno bolj oddaljevala. Ljubil sem jo vedno s vsem srcem in ves čas bil zvest čeprav sem v jezi marsikaj grdega rekel, hišnih opravil v tednu ko sem bil doma nisem opravljal kar sicer ni v moji navadi ampak kljub temu nisem. Visel skoz na telefonu FB, Instagram, Tik-Tok (ampak nikoli si nisem z nobeno dopisoval! ). Enega dne sem se odločil da ne potrebujeva več ničesar takega velikega kar nebi mogo s slovensko plačo privoščit in sem se odločil da da končam s tujino in pridem domov. Ko sem prišel domov in začel delat v normalni službi sem začel samoumevno opravljat VSA hišna opravila, vsak dan vse od A do Ž brez da bi mi rekla in brez da bi se jezil ali kakršnokoli drugih izpadov. Skuliran, miren, zabaven, nasmejan, nikoli utrujen, tudi razmišljat sem začel čisto drugače, torej čist drugačna oseba oz oseba katera sem bil preden sem šel v tujino. Ampak vsemu slabemu v najini zvezi ne more pretehtati dobrega, nakar je tudi po mescu dni vseeno zahtevala ločitev.
Nauk: Denar te pokvari, Čas te pokopa.
A te res lahk keš tko spremeni da si povsem druga oseba?
Al je krivo delo v tujini ker ji nisem mogo bit ob strani ko me je najbolj potrebovala?
Jaz se izgovarjam na oboje, vendar se zavedam da to vseeno ni izgovor.
Trenutno sem v situaciji ko ne vem kaj bi s samim seboj.
Leta odsotnosti in neprimernega vedenja ne boš popravil v enem mesecu. Tudi ne z razmišljanjem v stilu “naredim brez da mi reče…” saj nisi 5 let star otrok.
Nehaj z izgovori in nehaj z obtoževanjem. Odloči se kakšen človek boš in se temu primerno začni obnašati. Mogoče zakona ne moreš več rešiti, lahko pa pokažeš svojim otrokom, da si dober oče in na koncu dneva tudi človek.
Forum je zaprt za komentiranje.