Dve družini-cenejši dopust
Vodnarka, pod osnovno hrano je šteto nekaj hrane v hladilniku in zmrzovalniku ter osnovna živila za pripravo hrane, število oseb ni važno, so tri sobe, kuhinja, sanitarije, vsa oprema (TV, pralni stroj, skratka vse, kar imaš doma) cene prevoza pa so različne, zato treba vsak dan spremljati na netu (www.ryanair.com) in si karte nabaviti takrat, ko so najcenejše, ker se vsak dan spreminjajo cene, (glede na zasedenost letala)! Potuješ v lastni režiji in tudi najem hiše je zaseben, brez agencije, zato je tako ugodna cena! Za več informacij me kontaktiraj na moj mail.
cena je oderuška.v sloveniji se za tak apartma plača okoli 100 evrov na dan.če gledamo cene apartmajev za 5 ljudi /odraslih / so primerne cene 50 evrov na dan.
gre se seveda za komercialni oglas / nekdo na irskem ki oddaja hišo spozna slovenca ali slovenko / in na ta način poskuša dobiti ljudi.
slovencev bo bolj malo za tako oderuško ceno.lahko je za irsko normalna a za slovenijo previsoka.če primerjam z mojo plačo je to bankrot.povedano po resnici:
2 povprečni slovenski družini sta :
4 drasli
4 otroci
brez težav se dobi na isrskem celo hišo z tremi sobami in osnovno hrano za največ 100 evrov.posebno na podeželju.pri nas v sloveniji se če se zakupi cela hiša računa na osebo največ 3 jurje za otroke pa jurja ali manj.in to v največjih turističnih središčih.
če pa imate preveč denarja , potem kot pravijo topolški kelnarji izvolio !
jaz ga nimam !
Forum je zaprt za komentiranje.