Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dvd slika zamrzuje

dvd slika zamrzuje

Spet jaz z novim problemom 🙂
DVD player mi je uspelo povezat (scart kabel je deloval popolnoma OK, le odzivi so zelo pocasni). Zdaj pa drug problem – originalni DVDji mi ne delujejo. Zvok jej OK, slika pa izgleda kot da vse skupaj stoji nekaj sekund na enem posnetku, potem vse zamujeno preskoci in tako dalje. Brez problema pa lahko gledam risanke, ki mi jih je kolegica snela preko racunalnika in zapekla.
Zdaj pa k vprasanju- ali je razlog za tako obnasanje kaksna napacna nastavitev (in ce kaj bi to lahko bilo), ali pa je player zanic in ga moram reklamirat? Hvala za nasvete

Morda ne veš da je film posnet v HD formatu. Takrat lahko film šteka na navadnem DVD-ju. Sicer pa ne razumem: imaš samo en pocen DVD player in navadno CRT TV in nič drugega?

Natanko tako. Obicajno je za tehniko skrbel bivsi, mene ni tako zanimala. Zdaj ko sva z otrokom sama me pa tudi tako nujno zlo doleti.

Če nisi čist švoh z denarjem…za 320 eur dobiš mini prenosnik, s katerega lahko sliko prešaltaš na TV in normalno gledaš, shranjuješ podatke(slike, muziko,…),..itd. Zraven si dokupiš še ene pocen računalniške zvočnike 5.1 in imaš domači kino.
DVD playerji oz. na splošno vse kar je povezano z CD, DVD ploščki, je preteklost(avtoradiji, stolpi,…). Zdaj je skoraj vse že na diskih, USB,…

New Report

Close