dvd plejer za v avto
Zadnjič sem videla, ko je pred mano vozil avto in je imel šofer na zadnjem delu svojega sedeža vgrajen dvd, da je otrok med vožnjo gledal risanke.
Malo smo razmišljali, da bi nam tale zadeva tudi prišla prav, še posebej, ker imamo skoraj vsak vikend precej dolge relacije in otroci v avtu postanejo nemirni in jim je dolgčas. Tole se nam zdi odlična varijanta, da takrat, ko bodo res že naveličani jim daš notri risanko in lažje dočakajo cilj.
Tisti, ki to imate oz. se na to spoznate, prosim povejte na kaj naj bom pri nakupu pozorna in kje bi mi to zmontirali v avto. Sem jih danes že gledala v Big Bangu, ampak je zelo veliko karakteristik in seveda zelo različne cene.
Torej tisti ki to obvladate prosim svetujte mi.
Načeloma ni kake večje znanosti, kot pri hišnih predvajalnikih, glej da podpira divxe, če misliš vrteti tudi te. Nekateri imajo vgrajen tudi TV tuner za gledanje navadne televizije.
Imaš 2 varjante vgradnje (no ja 3, ampak tista, kjet je zaslon na samem radiu verjetno ne pride v poštev, saj otroci sedijo zadaj)
1. varjanta je radio, ki zna predvajat tudi video, sliko pa lcd zaslon pa namestiš na vzglavnike prednjih sedežev, ali še bolj elegantno, da kar kupiš vzglavnike z že vgrajenim lcd zaslonom (priponka 1)
2. varjanta je konzola, ki jo daš na streho avtomobila in vsi na zadnjih sedežih gledajo 1 zaslon (priponka 2)
Forum je zaprt za komentiranje.