DVD player in podnapisi
Kupila sem DVD player Silva,ki podpira tudi dvix.Film lepo zažene,podnapise je pa muca papala.Kaj zdaj?
Čitala sem stare poste kjer svetujete,da je najboljše zapeči podnapise na film.Do sem vse jasno,naprej pa nič več,sem namreč totalen poden v računalništvu.Mi lahko kdo razloži na blondinki primeren način kako zapečem podnapise na film.
Dam za pir!
Torej v roke vzameš likalnik, ga segreješ na 100 stopinj in zraven prilikaš
še podnapise :))
Ne hecam se, daj napiši točno oznako tega predvajalnika, ni samo SIlva ampak ima še kaj oznak, potem boš pa že prišla do pametnega odgovora.
Namreč ni rečeno, da vsi divx predvajalniki tudi predvajajo podnapise 🙂
lp
Živjo!
Torej Klemenxx je prejle napisal LAŽNO informacijo.
Da ponovim pravilno informacijo:
Predvajalnik Silva Schneider, ki ga prodajajo v Mercatorju NE zna
predvajati podnapisov.
Okrog me je prinesel sosed, ki si ga je kupil nekaj dni nazaj.
Žal in lp
Pa sej če hočeš DivX filme gledat, jih lahko v BS playerju ali RadLightu ali nekje, kjer podnapisi pač špilajo.
Kako s podnapisi na DVDju, pa nimam ideje. 🙁
Ja, če maš podnapise
film.txt
klikneš enkrat, da se pobarva modro, potem malo počakaš (če klikneš hitro, se to bojo odprli), nato pa klikneš še enkrat in zdaj lahko tipkaš notri in greš s kurzorjem (to je pokončna črta, ki utripa) čist na konec, zbrišeš txt in napišeš sub. Stisneš enter in računalnik te bo vprašal, če res to hočeš, ker se lahko zgodi, da kao ne bo v redu delalo. Ampak ker je tebi mouse reku da bo vse v redu delalo, stisni ok in to je to.
P.S.: a si res blond? Mislim, v frizuro tud??? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.