Najdi forum

Ojla !

Sem newbie pri pečenju DVD-jev…zato mam par vprašanj…..

Naredila bi si arhiv datotek, velik nekako 3.5 Gb.
Datoteke so v glavnem vse .rar, nekaj je filmov, muzike…..vsega tega pa ne bi tlačila v še en arhiv….ker hočem da so mi filetki takoj dosegljivi z dvd-ja, ne pa da moram čakati 10 minut da mi comp razbije arhiv velik skor 4 Gb.
Kateri program potrebujem?
A nero podpira peko DVD-jev, ali mu zariba pri 800 Mb……

Naslednje….
Za mularijo je treba spravt ne en DVD par risank…..tako nekako da bi naredila prej en uvodni meni, kjer bi mulci zbral kaj hočjo gledat.
Kako, s čim ? (no vsaj s čim……kako bom že pogruntala – ni hudič)

Doma imam kar nekaj originalnih igric, in me kar trese ko gledam naraščaj kako ravna c CD-ji (zadnjič je bla ena noga stola na CD-ju…..)……..S čim lahko naredim varnostne kopije originalnih igric…po možnosti bi kopije dala na DVD in ne na CD….., je pa kar nekaj iger kjer je več CD-jev…..a se da to kopijo potem naredit na DVD, ali moraš prekopirat na CD….

Aja, pa pekač je +-DVD…… Katere ploščke sploh kupit?

ja, vem….da nč ne vem….zato vas pa sprašujem…..

Lp!

Seveda da Nero podpira peko DVD-jev. Teh programov je veliko, nekaj jih imaš tukaj:

Uvodni meni se da narediti s tem programom:

Kopijo lahko narediš z vsakim programom za snemanje CD/DVD-jev. Je pa res, da so nekateri CD zaščiteni, tako da kopij naj ne bi mogel narediti (se nekako da, saj veš, po domače…).

Načeloma se naj bi dalo igro, ki ima več CD-jev prekopirat na DVD, da bi potem iz DVD-ja igra delala. Ampak moraš inštalacijsko datoteko editirat, da spremeniš labele od CD-ja v DVD labelo. Če te zanima, ti bom dal link, kjer vse piše oziroma ti bom na kratko opisal postopek.

DVD+-: načeloma naj bi delali vsi CD/DVD-ji, je pa najbolje, da kupiš malo boljšo kvaliteto medijev (Eproformance, Verbatim, Imation…).

Lp, Max

Max…..
tole o predelavi iz 2 CD-jev na en DVD mene zanima (verjetno popraviš .msi file)
Bi te prosil če mi lahko daš link in mal razložiš……

Respect, med drugim tudi msi editiraš, ja, so pa še druge datoteke… Ti bom dal kar link, kjer imaš spisek “vseh” iger in postopke za CD2DVD.

Boš pa verjetno potreboval vse te programe za to delo:

i6comp:

Microsoft Cabinet Software Development Kit:

Autoplay Media Studio:

Orca editor:

in še nekatere, ki jih dobiš zraven opisa.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close