Najdi forum

DVD dekoder

Pozdravljem,
kupili smo nov računalnik. Ker ni bilo nič inštaliranega gor, mi je to uredil prijatelj. Problem pa nastopi, ko ne morem gledati originalnih DVD filmov na računaliku. MEnda manjka en DVD dekoder. Poleg računalika nisem dobil nobenega CD-ja z gonilniki za DVD rom.
Zanima me kje lahko dobim kakšen DVD dekoder zastonj, po netu sem namreč gledal pa so vsi plačljivi
OZ. ali sploh potrebujem ta dekoder, poleg računalnika je bil Interactual player, vendar mi ne dela. Grafična kartica je radeon 9550, proizvajalec HIS, DVD dekoder od ATI-ja ne dela ker nima ATI cd-ja z gonilniki

Rabs katerkol program za gledat DVD-je

ja…..sej mam bs player, pa interactual player, pa windows media 10 ( k naj bi tud dvd vrtela)…..samo menda rabiš še en DVD dekoder…ne vem to sem gledal na strani interactual playerja…maš tm en gumbek k ti ščekira računalnik in napiše da nimam dvd dekoderja…….ne vem no…..

BS in MS media player ti ne bosta nič predvajala ce nimas dekderja instaliranga npr WinDVD,PowerDVD in podobno solato…ti programcki vsebujejo dekoder..In to rabis…

evo ti link do free DVD player-ja

hvala zzzz imel sem podobne tezave pa zdaj dela. mogoce ves koliko bi pridobil na prostoru ce bi dal w2000 namesto xp?

saj vem da je glupo vprašanje 🙂

Če imaš računalnik okoli 500 MHz, je smiselno imeti gor W2000. Razlika v hitrosti delovanja je najmanj trikratna(pa da me ne bo kdo popljuval, to so moje osebne izkušnje s Celeronom 419 MHz).

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close