DVD Copy
Jaz imam na racunalniku te programe. Mogoce se jih lahko sname tudi s Kazze ali e-mula…ne vem.
Potem das original DVD v racunalnik, zazenes DVD decrypter. Ta ti vse posname na disk. DVD rabis v bistvu samo za ta postopek.
Potem odpres Clone dvd, izberes jezike in podnapise, ki bi jih rad imel na DVD. (Izbiras med tistimi, ki so na originalnem dvd)
Vse skupaj “kloniras” in si posnames v nek diriktorij. File ima koncnico.iso
Ko je to koncano, ga lahko zapeces na dvd.
No, to je cisto tako laicno napisano.
Tam poišči browse, (seveda si moraš zapomnit kam ti je decrypter vse shranil), poiščeštisto mapo, jo odpreš in v njej imaš VIDEOTS in AVDIOTS. Izbereš videots in tu je film. next,next, next….in že ga peče! samo pazi kero opcijo pri clone dvd izbereš! mislim da je treba 1! tako dobiš samo film, brez menijev!
Tocno tako, kot ti je napisal koko*.
Najti moras VIDEO TS. Ponavadi je pod C:
Potem das mislim da 2x next in prides do izbire jezika in podnapisov. Obkljukas jezik in podnapise, ki si jih zelis na dvd in spet next.
Jaz sem si ze prej kreirala direktorij, kamor shranjujem vse zapise. No na tej strani moras napisat naslov. In v zgornji vrstici mora(tam, kjer napises, kam naj ti shrani in pod kaj) mora biti na koncu koncnica .iso
Potem napises v spaodnjo vrsto naslov (brez iso)
In next. In ovcka zacne pisat.
Potem pa zapecem z nerotom in sicer izberes opcijo DVD, potem DVD iso, Nova, Zapisi sliko, izberes film, in zapisi.
No tako na kratko. Upam, da nisem kaj izpustila, ker sem pisala po spominu.
LP, Andreja
joj, pa kaj te ti pol delaš? Saj lahko tudi brez decryptera z ovco presnameš cel dvd od Ado Ž, samo pa nisem ziher če izklopi makrovizijo, decyrpter jo.
vse je odvisno katero varianto uporabljaš. Prva je za snemanje filma, brez ostalih neumnosti, druga je za izdelavo identične kopije (z meniji in vsem ostalim), tretja pa za ustvarjanje ISO-ja.
Piece of cake!
pa kako to meni na drugem DVD manjkajo podnapisi? Kje je fora?
Saj govorimo o temle (?!?):
??? (upam vsaj)
Tukaj namreč ni kaj vpisovati……najdeš folder, kam bo spravil in to je to…..
Razdeli mi na 2 DVD-ja (hočem 100% kvaliteto!), pobrišem “neuporabne” podnapise…..in gre……skoraj sam…..
Ko potem pečem z Nerotom dva DVD-ja, je prvi OK, samo drugi pa za……
Mi je poznavanje angl.jezika bolj tako-tako, pa rabim podnapise (sploh zvečer -:))
Še kak namig?
LP
No oprosti, ker pac nimam toliko znanja kot ti.
Vse kar vem o racunalnikih in raznih programih sem se naucila sama in s pomocjo strokovnjakov na netu.
Glede kopij dvd mi je pa navodila dal tip v racunalniski firmi.
Jaz sem hotla po domace razlozit, kako jaz delam in vem, da marsikomu na tem forumu veliko pomeni, ce mu poves preprosto in ne strokovno.
Kot zgleda, pa tudi nimava istega Clone dvd, ker jaz nimam takega kot je link spodaj.
Po moje je kaksna starejsa verzija, ker ga imam na racunalniku ze sigurno eno leto.
SAj nisem nič salbega mislia!
Jaz tudi nimam takega ampak novejšega (tisti mislim da je starejši, vsaj izgleda že precej predpotopno). Moj je taki, da je na levi strani, ko ga aktiviraš ovca, na desni polovici pa tri opcije ena nad drugo. Na prvi in na drugi sta narisana dva dvd-ja (na drugi malo drugačna kot na prvi), na tretjem mestu pa je beležka in dvd. verzija: clone DVD2 2.0.8.4
tudi jaz sem totalni samouk na vsem, od worda, do interneta,…edino dos so nam vcepljali v glavo v SŠ pa itak nič ni notri ostalo!
Pa nisem jaz nič strokovno povedala, vsaj ne zdi se mi, ampak samop bolj podrobno. vgalnem, itak ji kaj dosti najina navodila ne bodo pomagala, ker nimamo istega programa.
Forum je zaprt za komentiranje.