Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti dvakrat plačano ali spravljeno v žep?

dvakrat plačano ali spravljeno v žep?

Živim v velikem naselju že 15 let. Pred časom sem odkrila, da smo več kot 10 let našemu upravitelju plačevali za urejanje okolice okoli naselja (kar je ok) in pa prav tako plačevali za urejanje parka (otroško igrišče in travnik), ki je javna površina (občinska last). Za košenje trave, urejanje okolice, praznenje smetnjakov, popravilo igral itd je skrbela občina. Ne razumem torej, na podlagi česa je upravitelj zaračunaval urejanje parka še nam? Po mojem povpraševanju so nehali zaračunavat urejanje parka in popolnoma spremenili razdelilne obrazce. Čutim se opeharjeno, zato vas prosim za nasvet: Naj se z vso dokumentacijo obrnem na odvetnika, da mi pomaga izterjat ta plačila nazaj?

Spoštovani!

Vsekakor bi bilo najbolje,da se z vso dokumentacijo obrnete na odvetnika in razčistite situacijo, saj ste očitno plačevali storitve, ki niso bile opravljene oz. niso bile v domeni upravitelja. Priporočamo tudi, da o vašem spoznanju povprašate tudi ostale lastnike stanovanj, saj boste v primeru, da je večje število zainteresiranih za zahtevek na vračilo preveč plačanih zneskov upravniku, delili stroške ter pomenili resnejšo grožnjo upravniku.

Lep pozdrav!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close