Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Dva problema – nujna pomoč!

Dva problema – nujna pomoč!

Pozdravček vsem.

Imam dva zelo velika problema, ki se bosta verjetno vsem, ki znajo malo več o računalniku zdela smešna.
1. ne vem, kaj moram napisati v Mircu, da se lahko konektam v chat (nek naslov moram napisat v options)
2. formatirala sem računalnik – vse super deluje – razen winampa. V bistvu ne direkt winamp, ampak mi glasba v winampu igra ful čudno. kot da bi imela posnetke brez glasu – ne znam drugače opisat.
Mi lahko kdo prosim prosim proooosim pomaga?

2. Winamp: poglej če nimaš tiste “equiliserje” al kako se jim že reče slučajno vse na nuli. To so tisti drsniki ki določene frekvence ojačajo druge poudarijo tretje pa utišajo. Tako lahko recimo nabiješ base (techno dance) ali pa utišaš vokale (karaoke)

LPS Wega

1)

v optionc pejt na conect pa tam na desnem klikni add.
pol v vrstici za description napiši arnes( al pa karkoli drugega ni tk pomembno).
v vrstici irc server pa napiši : irc.arnes.si
ostale vrstice pa ne spreminji in kr klikni add .
pol pa napiši svoj nickname in klikni ok . nato se pa conectaj in stvar špila :>

lp

Hoj!

1. – po vsej verjetnosti si po pomoti kaj premikala ekvilajzer winampa
2. – vs status vpises /server irc.arnes.si in ko se server zalaufa te vprasa za nickname … potem se prijavis na kanal recimo: /j #slovenia

lp

Nisem premikala nič v winampu. vem kak se dela s temi stvarmi, mislim da nekaj ni dobro inštalirano. po moje no.

Hvala za podatke za Irca.:)

ni blema :>

Winamp ima en efekt, voice removal, poglej če nimaš to vklopljeno.
Preferences –> DSP/Effects izberi [none].

tudi to je štimalo:). po mojem je nekaj z zvočno kartico narobe. hvala vseeno za nasvete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close