DUTY FREE SHOPI
punce, dejte no povedat, kako je kaj s temi trgovinami. Se še splača tam kaj kupit (v kratkem nameravam v Italijo), kaj je ceneje, itn. Rada bi si kupila kakšen parfumček, pa kakšno kremo za sončenje bi rabila itn. V vsakem primeru moram v Italijo, tako da ne bi šla tja samo zaradi tega, res pa je, da sploh nimam pojma, kako je sedaj, ampak včasih se je kar splačalo. Če kupujete kaj tam, povejte prosim še, katere izdelke, po kakšni ceni itn. Sej veste, kriza za denar, vse pa bi bile rade lep(š)e.
Prijeten dan in obilo dobrih nasvetov vsem skupaj želim!!!
Živjo!
Če jaz kaj prav vem, Duty Free Shopov več ni :(( Sem tudi sama zelo veliko kupovala tam, predvsem parfume, ki so bili za polovico cenejši kot pri nas. Zdaj naj bi bile Kompasove prodajalne, ki pa naj bi imele iste cene kot povsod (tako sem slišala od prijateljice). Tako da se vprašam, ali se sploh še splača hodit. Duty Free Shopi so zdej samo še na letališčih, ampak moraš iti na potovanje, če hočeš pridt do njega.
Sem pa nekaj slišala, da naj bi bil Duty Free Shop na meji s Hrvaško…
A morda katera ve kaj več o tem?
Na mejnem prehodu Dragogna je tudi en majhen duty free. Čez dan dela, ponoči pa ne vem.
Kupovat v Italiji pa se ne splača več. Ko narediš menjavo v SIT se ti kar obrne, koliko je drago. Sem s Primorske ampak zadnje čase kupujem raje pri nas. Se pa splača jit pogledat v Italiji v tiste parfumerije , katere imaajo znižanja. Včassikh se dobi dober parfum tudi 40 % ceneje. Želim ti prijeten nakup.
Živijo!
Delam na sedežu podjetja v LJ. Ne vem če lahko delam reklamo. Ok, bom tvegala. Mascaro in vso ostalo dekorativno kozmetiko YSL lahko kupiš tudi v naši trgovini Kompas Shop na Pražakovi ul.4 (pri garažni hiši na Miklošičevi) v LJ. Trgovino smo odprli lani septembra, odprta pa je od 9. do 19.30.
LP, Alenka
Forum je zaprt za komentiranje.