Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Duty Free Shop

Duty Free Shop

A mi lahko prosim TOČNO poveste, na katerih mejah s Hrvaško imajo Duty Free Shope in ob katerih urah so odprti? Hvala!

…Jelšane, Starod, če greš proti Reki. Odprto pa mislim, da je do 20.ure, nisem sigurna.

Jaz kupujem na Jelsanah, sem pa poleti kupovala tudi po 20.uri, ne vem pa, kako je zdaj, ko ni vec sezone. Je pa zagotovo odprt do 19. ure, ker sem ta petek kupila tam parfum.

Zivjo!
Jaz skoz kupujem na pržakovi v ljubljani!Kadarkol kupim kaj večjega, dobim še kakšno darilce zraven (za razvajat)!
Sicer pa ne morem verjet koliko žensk šeta po mullerju, ki je men sicer v redu trgovina za not šprancirat, to pa je tud vse. Prodajalke (nekatere) se nosijo kot da so najpomembnejše, sploh me pa moti to, da gledajo da ja ne bi kaj preveč pogledal/povohal in se sam poinformiral, ampak takoj priletijo, da vsaj mene mine, da se dlje zadržim.
Skratka, pa naj ne bo to kritika, ne mislim delat nobene krivice, ker se tud izjeme najdejo, ampak sam svoje mnenje povem.
Kar se pa kompasa tiče, pa se poskušam kadarkoli mi pač finance dopuščajo tam malo pocrkljat. Pa še cene so za ene 10% nižje kot v ostalih drogerijah!
Lep pozdrav,
Mana2

Ja no, v Duty Free Shopih so pa parfumi še vedno cenejši skoraj za polovico, tko da tudi jaz kupujem parfume samo tam, ker pri nas je povsod to ful predrago, za en parfum pa nikoli ne bi dala 15.000 sit (že 10 jurjev mi je preveč). V Duty Free Shopih je pa večina parfumov okoli 35 eurov, redki so dražji.

na naslovu http://www.kompas-mts.si/ so podrobnosti za Jelšane

Nina77, ali morda veš (če si slučajno kaj bolj “brskala” pri parfumih), če imajo v tem Duty Free Shopu na Jelšanah parfum LIGHT BLUE od Dolce&Gabbana? Kakšna je nasplošno ponudba, dobra ali slaba oz. ali se da dobiti večino parfumov?
Ali so cene za parfume še vedno tako nizke (približno 30-45 eurov)?

Zivjo, nisem Nina77, ampak tudi kupujem na Jelsanah. Poleti sem tam videla Light Blue. Nasplosno je ponudba parfumov dobra (ampak moras v oba duty-ja, na vsaki strani, ker ponudba ni ista), le najnovejsih nimajo takoj, ampak bolj z zamudo. Cene so pa v tolarjih, ne v evrih. In parfumi stanejo med 7 in 12 jurji (npr. Armani Sensi – ja, tut men je ful vsec, okoli 9 jurjev).

Živjo!

Ali mogoče kdo ve, če so cene v vseh Kompasovih MTS enake? Zanima me namreč, ali so ugodnejši nakupi v LJ ali na meji?

LP
Kristina

živjo!
V Jelšanah je Duty odprt od 8-20h. Sicer pa za cene lahko rečem da so podobne kot v trgovinah, edino stvari ki so drgač drugje dražje (alkohol, kozmetika…..) znajo biti v Duty-u tudi do 30% ceneje ker imajo vsako malo akcije. Imajo, tko kot vse trgovine, tudi oni na novo kartice ugodnosti… tko da nekatere stvari ti se splačajo kupit… sam če si v tej relaciji pogosto ko greš čez mejo drač ti že sam benzin ne povrne stroške. Pa meja je bliz nikoli ne veš kako so naši cariniki raspoloženi…
Upam da odgovor kej pomaga..
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close