Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dušan Vaupotič-Dule

Dušan Vaupotič-Dule

Zopet je štartalo Tistega lepega dne.Ali vam je všeč “humorist”Dule?Ali kaj pogrešate Kekovo skrito kamero?Vaša mnenja o oddaji?

Oh me je že groza, ker ima Dušan spet svojo oddajo. Saj ne rečem, da je čisto zanič vendar meni ni pisan na kožo in takrat izključim zvok pri TV.

Bruhhh!

Oddaja je nasplošno super, ta Dule mi je pa tolk brezvezen. Kekove skrite kamere pa mislim, da bomo vsi pogrešali!

Jaz pa mislim, da se je Kek že izpel. Vavpotič pa ravno tako. Hitro se naveličamo istih for. Drugače je pa oddaja super.

men je pa tut Dule ful nor, ker on pove stvari tko kot v resnic so, zna pokritizirati stvari pa naso preljubo drzavico, v kateri se bo sedaj upam da kaj spremenilo

Oddaja sama je ena boljših na naših televizijah, tut voditeljski par je posrečen. Kar se pa Keka tiče je bla njegova skrita kamera kul, čeprav kot je že Tina rekla, se enkrat vsega naveličaš…Dule je pa SMEH 🙂 Bedno je, ker ga cenzuriraji oz. snemajo vnaprej, kar je očitno dokaz, da svoboda govora le ni čist svobodna…al pa Slovenci res ne prenesemo resnice?!?

Meni je pa všeč Anja in njene sexi noge.

Joj sam ne Dule, ne vem kdo se še smeji tem bednim foram. Verjetno sam štajerci:)) zdej jih bom pa slišala….
Vedno kadar je on, preklopim na drug program, še dobr da ni predolg.

oddaja cool, sam DV-D bi pa izkljucila iz programa

Kdo sploh gleda tega Duleta? Najbrž le kakšni srbski priseljenci in naduteži, ki so nekoč na veliko uživali partijske privilegije, sedaj pa so se prelevili v brezobzirne tranzicijske bogatune, brez slehernega smisla za etične in moralne norme. Meni se takšno ponižujoče norčevanje, kot ga javno uprizarjajo trije snovalci lika D.V. Duleta povsem odveč. Slednji svojemu očetu niti do kolen ne seže, čeprav oče po izobrazbi sploh ni bil igralec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close