Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev durs- delodajalec- prispevki

durs- delodajalec- prispevki

Zanima me če je možno kako preko spleta ugotoviti če mi je delodajalec plačeval prispevke, ter kako.
Hvala

Lahko,preko e-davkov.Na e-davkih se moraš registrirat, pa mislim, da moraš še nekaj imet(ne vem zdaj točno,kaj),drugače pa greš na davčno, ti nekje v roku par dni pošljejo na dom točen izpis.

Za registracijo na edavkih potrebuješ digitalno potrdilo. Tudi če si že uporabnik na edavkih, se kar tako prek spleta ne da ugotovit, če delodajalec plačuje prispevke. Lahko pošlješ samo zahtevek, da na dursu preverijo in ti sporočijo, kako in kaj.

Če se ne motim, se da tudi iz e-davkov razbrat,če imaš plačane prispevke.Mi je pokazal uslužbenec na davčni, pa je že pol leta tega in sem že mal pozabila….najlažji način je, da ti kar iz davčne pošljejo…

Na e-davkih se ne da direktno videt, če so prispevki plačani. Oddaš vlogo in v cca 10 minutah imaš potrdilo med prejetimi dokumenti.

ok,zgleda, da se res že bolj slabo spomnim…:))

Kaj narediš , ko vidiš, da ti je nazadnje plačal prispevke za mesec avgust… zadnjo plačo smo pa dobili “na roke” z “blagajniškim” prejemkom ???!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close