đuro in tanja imata dve hčeri
je bila, 08.02.2022 ob 11:11
Nedolgo nazaj so jo vlekli po portalih, nekje je nastopala. Luštna je pa toliko kot Đuro. Okusi so različni.
Katera je kot Đuro? Ta velika mu je dokaj podobna, torej je tak tip. Ne vem, kaj počne. Enkrat sem videla en video (se je na fb predvajal). Ne bom nesramna, a punca nima velik talenta.
ja katera sedaj, 08.02.2022 ob 11:29
Katera je kot Đuro? Ta velika mu je dokaj podobna, torej je tak tip. Ne vem, kaj počne. Enkrat sem videla en video (se je na fb predvajal). Ne bom nesramna, a punca nima velik talenta.
Ja, tamala je še bolj podobna Đurotu, pa ni toliko koščena kot Zala. Jo pa zgleda tudi rinejo v te vode…
Ja, žal tistega nekaj , žara, žmohta, kemije…se ne da kupit…tako, da ja starejši so omogočili okusit tujino, se izobrazit…na silo ne gre…mlajša se še šola – srednja šola, nobena nima magije, ki privlačijo gledalce in poslušalce. Bosta že našli svojo pot…
Kje sta pa kaj od Jureta Koširja- Alina in Anika…jih je tudi Alenka forsirala za umetnostno drsanje od malega…zdaj pa ni nič slišat….škoda…redki uspejo.
ja in kaj, 08.02.2022 ob 17:30
Mlajša je stara šele 16 let, ukvarja se s športom. Kaj bi ti rada slišala o njej?
Zala pa hoče bit hollywoodska zvezda in je že zdavnaj polnoletna, torej je razlika. 🙂
Ima pa mlajša naravno srednje rjave lase in ni “črna”.
Vse kar ni peroksidno blond pa res ni črno.
Tamala ima dokaj svetle lase. Meni se zdi čisto ok. Tavelika mi ni všeč. A filmska zvezda bi bila rada? )
Forum je zaprt za komentiranje.